Skip to Main Content
A következőt keresem

Nedvszívó habkötszer

Mepilex

Alakítható habkötszer akut és krónikus sebekre  

A Mepilex® nedvszívó habkötszerekben világszerte megbíznak a krónikus és akut sebek széles körének kezelése során. A termék könnyen alakítható és nagy nedvszívó képességgel rendelkezik a sebváladék hatékony kezelése érdekében.

Minden Mepilex sebkötszer Safetac® technológiát használ – az eredeti, fájdalom-minimalizáló, szilikon tapadófelületet. Így könnyen eltávolítható a bőr felsértése nélkül . Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek . A Safetac a sebek széleit is lezárja, hogy megóvja a bőrt a káros szivárgástól és a macerációtól   

A Mepilex sok méretben és alakban kínál sokoldalú megoldásokat. Ön egyszerűen el is vághatja a habkötszert az adott igénynek megfelelően, például a nehezen kötözhető sebek kezelésekor.

  • Puha és alakítható, így Ön könnyen és számos helyzetben használhatja   
  • Kevesebb fájdalom a kötéscsere során  
  • A maceráció elkerülése érdekében lezárja a seb szélét    
  • Segít Önnek a váladékozás hatékony kezelésében  

További termékinformációk

A Mepilex felhasználási területei

A Mepilex az enyhén vagy közepesen váladékozó sebek kezelésére szolgál.  A Mepilex terméket vágással testreszabhatja, hogy az egyéni sérüléshez vagy testrészhez jobban illeszkedjen. Ez ideálissá teszi a nehezen kötözhető területeken. A Mepilex a Tubifast rögzítéssel együtt is használható.

Hogyan kell használni a Mepilex terméket?

A kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A kötszernek legalább 2 cm szélességben fednie kell a környező bőrt. Használja a Tubifast terméket, ha rögzítésre van szükség!

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Ossza meg a közösségi médián

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.