Skip to Main Content
I'm looking for

Nedvszívó habkötszer

Mepilex

Alakítható habkötszer akut és krónikus sebekre  

A Mepilex® nedvszívó habkötszerekben világszerte megbíznak a krónikus és akut sebek széles körének kezelése során. A termék könnyen alakítható és nagy nedvszívó képességgel rendelkezik a sebváladék hatékony kezelése érdekében.

Minden Mepilex sebkötszer Safetac® technológiát használ – az eredeti, fájdalom-minimalizáló, szilikon tapadófelületet. Így könnyen eltávolítható a bőr felsértése nélkül . Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek . A Safetac a sebek széleit is lezárja, hogy megóvja a bőrt a káros szivárgástól és a macerációtól   

A Mepilex sok méretben és alakban kínál sokoldalú megoldásokat. Ön egyszerűen el is vághatja a habkötszert az adott igénynek megfelelően, például a nehezen kötözhető sebek kezelésekor.

  • Puha és alakítható, így Ön könnyen és számos helyzetben használhatja   
  • Kevesebb fájdalom a kötéscsere során  
  • A maceráció elkerülése érdekében lezárja a seb szélét    
  • Segít Önnek a váladékozás hatékony kezelésében  

További termékinformációk

A Mepilex felhasználási területei

A Mepilex az enyhén vagy közepesen váladékozó sebek kezelésére szolgál.  A Mepilex terméket vágással testreszabhatja, hogy az egyéni sérüléshez vagy testrészhez jobban illeszkedjen. Ez ideálissá teszi a nehezen kötözhető területeken. A Mepilex a Tubifast rögzítéssel együtt is használható.

Hogyan kell használni a Mepilex terméket?

A kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A kötszernek legalább 2 cm szélességben fednie kell a környező bőrt. Használja a Tubifast terméket, ha rögzítésre van szükség!

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Share this page on social media

Lépjen kapcsolatba velünk
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.