Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

hidden1hidden2
Minőségünk az Ön védelme

Csökkentse a kórokozóknak való kitettség kockázatát Biogel® műtéti kesztyűvel – természetes gumi latexből vagy szintetikus anyagokból készült változatokban kapható.

Ön biztos lehet benne, hogy a kezeinek védelmet nyújt a Biogel. Más márkájú kesztyűk esetében 3,5-szer nagyobb a meghibásodás valószínűsége használat közben . És a kevesebb kesztyű-meghibásodás kevesebb expozíciós kockázatot jelent . Tudta, hogy minden egyes Biogel kesztyűt – mielőtt elhagyná gyárunkat – levegőbefúvással tesztelnek, hogy nincsenek-e rajta lyukak  ?

Biogel jelző rendszerünk érzékeli, ha a kesztyű használat közben kilyukad – a kategóriájában legjobb, tiszta, gyors és nagy kilyukadás-jelzéssel     . Így Ön csökkentheti a kórokozóknak való kitettség kockázatát saját maga és betegei számára. Hatékony védelem, amely költséghatékonyságot eredményezhet.

Ön szeretni fogja a Biogel kesztyűk viseletét. Könnyű a felvétele, és kényelmes viselet, második bőrként mozog az Ön kezével együtt. Az illeszkedés és a kellemes érzés kitűnő tapintási érzékenységet és kevesebb kézfáradtságot jelent   – így Ön a lehető legjobban teljesíthet.

Minden kesztyűnk púdermentes.

hidden1hidden2
Természetes latex műtéti kesztyűk

Biogel latex műtéti kesztyűk

A világ első polimerbevonatú, púdermentes műtéti kesztyűjeként a Biogel műtéti kesztyűk már nagy múlttal rendelkeznek a minőség és az innováció terén. Továbbra is kutatjuk és fejlesztjük Biogel termékcsaládunkat, hogy segítsünk Önnek, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani – Termékünk klinikai és egészségügyi-gazdasági bizonyítékokkal alátámasztott, még jobb eredményeket kínál.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Biogel szintetikus kesztyűk

Biogel szintetikus műtéti kesztyűk

A Biogel® szintetikus műtéti kesztyűket úgy tervezték, hogy minden helyzetben teljes magabiztosságot adjon. Mivel a veszélyes és költséges latex-allergiák egyre gyakoribbá válnak, az egészségügyi szakemberek – mint például Ön – a latexhez hasonló illeszkedéssel, érzettel és kényelemmel rendelkező szintetikus kesztyűket keresnek.

Szakértői videók (angol nyelven)
hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet
hidden1hidden2

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.