Skip to Main Content
A következőt keresem

Mindent egyben tartalmazó habkötszer

Mepilex Border Flex

A mindent egyben tartalmazó kötszer szabadalmazott Flex Technology technológiával a jobb ellenálló képesség és illeszthetőség érdekében

A Mepilex® Border Flex szabadalmazott Flex Technology technológiával jobb ellenálló képességgel és illeszthetőséggel rendelkező, mindent egyben tartalmazó sebkötszer. Kezeli a baktériumokat tartalmazó váladékot, és más habkötszereknél jobban felfogja azokat . Kialakításának köszönhetően számos különféle krónikus és akut váladékozó seb –   mint például a diabéteszes lábfekélyek, vénás lábszárfekélyek, felfekvések, bőrfelszakadások és traumás sebek – kezelésére alkalmas.

Technology

A szabadalmaztatott Flex technológia – a retenciós és eloszlató rétegben lévő, szabadalmaztatás alatt álló Y-vágásoknak köszönhetően – 360 fokban történő nyújtást tesz lehetővé. Illeszkedik a testhez – még a nehezen kötözhető helyeken is – és ahol szükséges, hosszabb ideig marad a helyén, mint más kötszerek      .

A Mepilex® Border termékeknél több mint 40%-kal több szuperabszorbens szállal a retenciós réteg a normál és viszkózus váladékot egyaránt kezeli, miközben a folyadékot elzárja, így a kötszer továbbra is hatékonyan tud működni . A folyadékkezelési kapacitást vizsgáló tesztek azt bizonyítják, hogy a Mepilex Border Flex 125%-kal hatékonyabb, mint más, mindent egyben tartalmazó kötszerek  .

A rendkívül jól lélegző védőfilmben megtalálható az új Exudate Progress Monitor technológia is – egy pontmintázat, amely lehetővé teszi, hogy Ön könnyen nyomon követhesse és feljegyezhesse a folyadék mennyiségét terjedése közben anélkül, hogy bolygatná a sebet . Ezeket a pontszámokat feljegyezheti, és megoszthatja az ápolók vizitjei és a műszakok között, potenciálisan elkerülve ezzel a felesleges kötéscseréket.

Mindent egybevetve, az ötrétegű kialakítás arra szolgál, hogy felszívja, elvezesse és visszatartsa a baktériumokat tartalmazó váladékot a sebágytól, és – még kompresszió alatt is – megakadályozza visszajutásukat a sebbe .

  • A szabadalmazott Flex technológia a jobb ellenállóképesség és illeszthetőség érdekében
  • Jobb váladékkezelés baktériumvisszatartó tulajdonsággal    
  • Sebbel érintkező Safetac réteg a kevesebb fájdalom érdekében a kötéscsere során     
  • Könnyű, háromrészes alkalmazás a pontosabb elhelyezés és kevesebb hulladék érdekében
  • Nyomon követheti és feljegyezheti a váladék alakulását a jobb kötszerhasználat érdekében
  • Más habkötszereknél tovább a helyén marad – akár 7 napig is

Contact us

További termékinformációk

Mikor kell használni a Mepilex Border Flex kötszert?

A Mepilex Border Flex termékeket használhatja különféle váladékozó sebek – mint például felfekvések, láb- és lábszárfekélyek –, valamint traumás sebek – például bőrfelszakadások és műtéti sebek – kezelésére. Továbbá száraz és/vagy nekrológiai sebeken is alkalmazható gélekkel kombinálva.

Nézze meg, hogyan működik a Mepilex Border Flex kötszer

Termékadatok

Ref.No.DescriptionRET (Pcs)TRP(Pcs)
281000 Mepilex Border Lite 4x5cm 10 70
281100 Mepilex Border Lite 5x12,5cm 5 65
281200 Mepilex Border Lite 7,5x7,5cm 5 70
281300 Mepilex Border Lite 10x10cm 5 50
281500 Mepilex Border Lite 15x15 cm 5 50

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Ossza meg a közösségi médián

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.