Skip to Main Content
I'm looking for

Mindent egyben tartalmazó habkötszer

Mepilex Border Flex

A mindent egyben tartalmazó kötszer szabadalmazott Flex Technology technológiával a jobb ellenálló képesség és illeszthetőség érdekében

A Mepilex® Border Flex szabadalmazott Flex Technology technológiával jobb ellenálló képességgel és illeszthetőséggel rendelkező, mindent egyben tartalmazó sebkötszer. Kezeli a baktériumokat tartalmazó váladékot, és más habkötszereknél jobban felfogja azokat . Kialakításának köszönhetően számos különféle krónikus és akut váladékozó seb –   mint például a diabéteszes lábfekélyek, vénás lábszárfekélyek, felfekvések, bőrfelszakadások és traumás sebek – kezelésére alkalmas.

Technology

A szabadalmaztatott Flex technológia – a retenciós és eloszlató rétegben lévő, szabadalmaztatás alatt álló Y-vágásoknak köszönhetően – 360 fokban történő nyújtást tesz lehetővé. Illeszkedik a testhez – még a nehezen kötözhető helyeken is – és ahol szükséges, hosszabb ideig marad a helyén, mint más kötszerek      .

A Mepilex® Border termékeknél több mint 40%-kal több szuperabszorbens szállal a retenciós réteg a normál és viszkózus váladékot egyaránt kezeli, miközben a folyadékot elzárja, így a kötszer továbbra is hatékonyan tud működni . A folyadékkezelési kapacitást vizsgáló tesztek azt bizonyítják, hogy a Mepilex Border Flex 125%-kal hatékonyabb, mint más, mindent egyben tartalmazó kötszerek  .

A rendkívül jól lélegző védőfilmben megtalálható az új Exudate Progress Monitor technológia is – egy pontmintázat, amely lehetővé teszi, hogy Ön könnyen nyomon követhesse és feljegyezhesse a folyadék mennyiségét terjedése közben anélkül, hogy bolygatná a sebet . Ezeket a pontszámokat feljegyezheti, és megoszthatja az ápolók vizitjei és a műszakok között, potenciálisan elkerülve ezzel a felesleges kötéscseréket.

Mindent egybevetve, az ötrétegű kialakítás arra szolgál, hogy felszívja, elvezesse és visszatartsa a baktériumokat tartalmazó váladékot a sebágytól, és – még kompresszió alatt is – megakadályozza visszajutásukat a sebbe .

  • A szabadalmazott Flex technológia a jobb ellenállóképesség és illeszthetőség érdekében
  • Jobb váladékkezelés baktériumvisszatartó tulajdonsággal    
  • Sebbel érintkező Safetac réteg a kevesebb fájdalom érdekében a kötéscsere során     
  • Könnyű, háromrészes alkalmazás a pontosabb elhelyezés és kevesebb hulladék érdekében
  • Nyomon követheti és feljegyezheti a váladék alakulását a jobb kötszerhasználat érdekében
  • Más habkötszereknél tovább a helyén marad – akár 7 napig is

Contact us

További termékinformációk

Mikor kell használni a Mepilex Border Flex kötszert?

A Mepilex Border Flex termékeket használhatja különféle váladékozó sebek – mint például felfekvések, láb- és lábszárfekélyek –, valamint traumás sebek – például bőrfelszakadások és műtéti sebek – kezelésére. Továbbá száraz és/vagy nekrológiai sebeken is alkalmazható gélekkel kombinálva.

Nézze meg, hogyan működik a Mepilex Border Flex kötszer

Termékadatok

Ref.No.DescriptionRET (Pcs)TRP(Pcs)
281000 Mepilex Border Lite 4x5cm 10 70
281100 Mepilex Border Lite 5x12,5cm 5 65
281200 Mepilex Border Lite 7,5x7,5cm 5 70
281300 Mepilex Border Lite 10x10cm 5 50
281500 Mepilex Border Lite 15x15 cm 5 50

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Share this page on social media

Lépjen kapcsolatba velünk
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.