Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

További termékinformációk

A Mepilex Ag felhasználási területei

A Mepilex Ag az enyhén és mérsékelten váladékozó sebek – mint például lábszárfekélyek, felfekvések és részleges mélységű égési sérülések – kezelésére használható. Továbbá kompressziós kötés alatt is alkalmazható. A Mepilex Ag szakképzett egészségügyi szakember felügyelete alatt, a kezelés részeként, fertőzés jeleit mutató sebeken is alkalmazható. 

Hogyan kell használni a Mepilex Ag terméket?

Nézze meg a „minden egyben” Mepilex Ag kötszerünk egyszerű felhelyezését. Előszöris a kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A legjobb eredmény érdekében a kötszernek a kisebb (legfeljebb 12.5x12.5 cm) méretű kötszerek esetében legalább 1-2 cm szélességben, a nagyobb méretű kötszerek esetében pedig 5 cm szélességben fednie kell a környező száraz bőrt, hogy megvédje azt a macerációtól és a felsértéstől, és biztonságosan rögzítse a kötszert. Próbálja ki a Tubifast® terméket, ha rögzítésre van szüksége.

Megjegyzés: A teljes használati utasítást lásd a csomagolásban lévő tájékoztatón.

hidden1hidden2

hidden1hidden2
hidden1hidden2

hidden1hidden2

Kapcsolódó termékek

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

hidden1hidden2
Tudjon meg többet

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.