Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

Védelemre tervezve, kényelemre fejlesztve

Válasszon olyan védőruházatot, amely minden alkalommal friss és higiénikus. A BARRIER® egyszer használatos védőruházat ötvözi a magas tisztaságot a modern dizájnnal. Így Ön minden műszakot friss és kellemes érzéssel kezdhet, tudva, hogy mindig higiénikus, amit visel.

A Mölnlyckénél tudjuk, hogy mennyire fontos az Ön számára a kényelem. Ezért valamennyi termékünket úgy fejlesztettük ki, hogy kellemes és puha legyen a bőr számára, elvezesse a nedvességet és jó légáteresztő képességet biztosítson. Érezni fogja a különbséget.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Győződjön meg róla, hogy zsilipruhái valóban tiszták

Az újra felhasználható zsilipruhák esetében sosem lehet biztos benne, hogy azok frissek és higiénikusak. Az egyszer használatos zsilipruhák és a „tiszta levegő” ruhák alacsonyabb bakteriális légszennyezettséget biztosítanak, mint a pamut zsilipruhák   . A BARRIER® zsilipruhák polipropilénből készülnek, amelyekhez alacsonyabb bakteriális lég- és seb szennyezettég társul, mint a hagyományos pamut ingek és nadrágok esetében . Unisoft technológiával készülő zsilipruháink különleges, szinte bőr puhaságúak – és viselésük során csendesek.

hidden1hidden2

Óvja betegeit műtős sapkáink használatával

Takarja le fejét és haját, hogy csökkentse az idegen részecskék műtéti sebbe esésének kockázatát. Műtős sapkáink széles választéka különböző stílusokban áll rendelkezésre és tetszőleges formájú és méretű fej, illetve frizura esetében is megfelel bármilyen típusú műtéti beavatkozásra vonatkozó takarási követelményeknek.

hidden1hidden2

Csökkentse a bakteriális fertőzés kockázatát

A BARRIER® sebészeti maszkok bakteriális szűrést biztosítanak, amely csökkenti a fertőzés kockázatát, valamint a költséges utógondozás szükségességét.

Tudjuk, hogy a bőr a száj, az orr és a fül környéke a test legérzékenyebb része. Sebészeti maszkjaink ezért puha anyagból készülnek, hogy magas szintű kényelmet, alacsony légzési ellenállást, és nagyobb kényelmet biztosítsanak viselőjük számára. Valamennyi BARRIER sebészeti maszkunk teljesíti a sebészi maszkokra vonatkozó követelményekről és vizsgálati módszerekről szóló EN 14683 szabványban meghatározott követelményeket.

hidden1hidden2

Válassza a megfelelő operációs kabátot az Ön számára szükséges védelem és kényelem érdekében

Az egészségügyi szakemberek BARRIER operációs kabátot viselnek

Akár rövid, alacsony kockázattal járó egyszerű tevékenységek, akár hosszú, bonyolult, nagy folyadékmennyiséggel járó beavatkozások esetére szeretne infekció kontrollt biztosítani, biztosan létezik egy BARRIER operációs kabát, amely megfelel az Ön igényeinek.

Mivel egy kényelmetlen operációs kabát veszélyeztetheti a teljes eljárást, operációs kabátjainkat a kényelmi szempontok szem előtt tartása mellett alakítottuk ki. A légáteresztő, puha, csendes és rugalmas anyag lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a keze ügyében lévő munkára összpontosítson. Az ergonómikus elemek pedig javítják a kabát illeszkedését és nagyobb mozgásteret biztosítanak.

Valamennyi BARRIER operációs kabát megfelel az EN 13795 szabványnak.

hidden1hidden2

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.