Skip to Main Content
A következőt keresem

Tervezéskor a beteget helyeztük a középpontba

Optimalizálja a sebkezelési és megelőzési gyakorlatát Mepilex® kötszerekkel. A Mepilex termékcsaládot több mint 300 meggyőző klinikai és egészségügyi-gazdasági bizonyíték igazolja.

Az Ön előtt álló kihívástól függően a Mepilex kötszerek számos felhasználási területen és sokféle formában állnak rendelkezésre. Az innováció a génjeinkben van. Ezért állandóan javítjuk és fejlesztjük megoldásainkat, hogy még jobb eredményeket biztosítsunk a betegek számára.

A Mepilex továbbra is a kezelés és megelőzés jövőjének motorja lesz.

A Mepilex termékcsalád Safetac technológiát használ

A Safetec az eredeti, fájdalom csökkentésére alkalmas sebbel érintkező réteg, szilikon tapadó felülettel. Úgy alakítottuk ki, hogy gyengéden idomuljon a bőrhöz anélkül, hogy a sebágyba ragadna  – ennek eredményeképp könnyen eltávolítható a bőr károsodása nélkül    Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek . A Safetac egyaránt óvja az újonnan gyógyult szövetet és az ép bőrfelületet – így a sebek nyugalomban maradhatnak a gyorsabb természetes gyógyulás érdekében       . A Safetac továbbá lezárja a sebszéleket, a bőr káros szivárgásokkal és macerációval szembeni védelme érdekében     . Az enyhébb fájdalom és kevesebb bőrsérülés, amely együttesen  -   támogatja a gyorsabb gyógyulást, a költségeket és a kezelést is csökkentheti  -   .
A jobb beteg- és gazdasági eredmények érdekében Ön mindig megbízhat a Safetac technológiával készült Mölnlycke kötszerekben.

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet
Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.