Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

Tervezéskor a beteget helyeztük a középpontba

Optimalizálja a sebkezelési és megelőzési gyakorlatát Mepilex® kötszerekkel. A Mepilex termékcsaládot több mint 300 meggyőző klinikai és egészségügyi-gazdasági bizonyíték igazolja.

Az Ön előtt álló kihívástól függően a Mepilex kötszerek számos felhasználási területen és sokféle formában állnak rendelkezésre. Az innováció a génjeinkben van. Ezért állandóan javítjuk és fejlesztjük megoldásainkat, hogy még jobb eredményeket biztosítsunk a betegek számára.

A Mepilex továbbra is a kezelés és megelőzés jövőjének motorja lesz.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
A Mepilex termékcsalád Safetac technológiát használ

A Safetec az eredeti, fájdalom csökkentésére alkalmas sebbel érintkező réteg, szilikon tapadó felülettel. Úgy alakítottuk ki, hogy gyengéden idomuljon a bőrhöz anélkül, hogy a sebágyba ragadna  – ennek eredményeképp könnyen eltávolítható a bőr károsodása nélkül    Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek . A Safetac egyaránt óvja az újonnan gyógyult szövetet és az ép bőrfelületet – így a sebek nyugalomban maradhatnak a gyorsabb természetes gyógyulás érdekében       . A Safetac továbbá lezárja a sebszéleket, a bőr káros szivárgásokkal és macerációval szembeni védelme érdekében     . Az enyhébb fájdalom és kevesebb bőrsérülés, amely együttesen  -   támogatja a gyorsabb gyógyulást, a költségeket és a kezelést is csökkentheti  -   .
A jobb beteg- és gazdasági eredmények érdekében Ön mindig megbízhat a Safetac technológiával készült Mölnlycke kötszerekben.

hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet
hidden1hidden2
Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.