Skip to Main Content
A következőt keresem

Cleaning wounds.

Supporting healing.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
A sebtisztítás új mérföldköve

A sebek kezelése során még ma is bevett gyakorlat a szappan, víz vagy valamilyen erősebb oldat használata. A probléma azonban az, hogy a szappan és a víz sok esetben hatástalan a kórokozókkal szemben, míg az erősebb oldatok megzavarhatják a gyógyulási folyamatokat és károsíthatják az emberi szervezet sejtjeit.

A Granudacyn® a legjobb választás a sebtisztításra – tisztítja a sebeket, támogatja a gyógyulást.

hidden1hidden2
Granudacyn bemutatása – a legjobb választás a sebtisztításra

 

 

Tudta...

hogy a sebtisztítók a helyi barrierek eltávolításával és a
fertőzések kockázatának csökkentésével támogatják a sebgyógyulást?

 

hidden1hidden2
Egy megoldás. Számos sebre.

A Granudacyn® egy seböblítő oldat, amelynek biztonságosságát a tartósítására felhasznált hipoklórossav (HOCl) biztosítja. Alkalmas krónikus, akut, műtéti és szennyezett sebek, valamint első és másodfokú égési sérülések tisztítására és nedvesítésére. A Granudacyn® érzékeny szöveteken is alkalmazható, például a porcos szöveteken, ínon, szalagokon és csontokon  , vagy egyéb területeken, a fülben, szájüregben, műtéti sebeken (intraoperatív és postoperatív) és fisztulákon. Ezért a legjobb választás a Granudacyn® a sebek tisztítására.

 

hidden1hidden2
granudacyn 100ml bottle and gel
  • Minden seb-típus esetén hatékony
    A Granudacyn használható mindenféle krónikus seb kezelésére, beleértve a diabéteszes lábszárfekélyeket, nyomási fekélyeket és vénás lábszár fekélyeket is. Továbbá alkalmas akut és szennyezett sebek, valamint első és másodfokú égési sérülések kezelésére is.

  • Jobb ellátás, jobb életminőség
    A betegek jólléte és a gyógyulási folyamat támogatása érdekekében fontos, hogy úgy kezeljük a fertőzést, hogy közben ne zavarjuk meg a természetes gyógyulási folyamatot.

  • Hosszú eltarthatóság, mindig kéznél
    A Granudacyn több beteg használatára lett kialakítva, felbontás után szobahőmérsékleten tárolva 90 napig (zselé), illetve 60 napig (oldat) alkalmazható.
hidden1hidden2
Hogyan működik

A seb tisztítása előtt alkalmazza a Granudacyn-t a sebágyon. Az oldatot nem szükséges semlegesíteni, sem átöblíteni, és alkalmazható kötszerek vagy sebek megnedvesítésére is.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
IFU (angol nyelven)

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.