Skip to Main Content
I'm looking for

Műtéti lepedők

Fedezze fel a BARRIER® műtéti lepedőink széles választékát, melyek elősegítik a beteg védelmét a bakteriális fertőzésekkel szemben.

A biztonság és infekciókontroll érdekében fejlesztették ki

Csökkentse a műtéti terület fertőzéseinek kockázatát BARRIER® - egyszer használatos műtéti lepedőkkel.

A BARRIER lepedők segítenek a mikroorganizmusok beteg bőréről történő kijutásának megelőzésében a műtéti eljárások során. A vízhatlan anyagok a fertőzés gátjaként hatnak, míg a hatékony folyadékszabályozás lehetővé teszi a szárazabb munkaterületet.

Széles termékválasztékunkkal Ön a folyamatok és az eljárások változásaihoz igazíthatja izolációs gyakorlatát. Támogatjuk Önt szakértői képzéssel, támogatással és logisztikával is - a megtakarítások időbeli, erőkifejtési és költségmegtakarítási hatásának megteremtésében.

Csökkentse a műtét során a fertőzés kockázatát az eljárásspecifikus lepedőkkel és szettekkel
Barrier ortopédiai lepedők térdműtétekhez

Az intelligens hajtogatásnak és a könnyen érthető címkéknek köszönhetően a BARRIER® lepedők gyorsan és egyszerűen alkalmazhatók. Számos eljárásspecifikus lepedő rendelkezik „minden egyben” kialakítással – a kevesebb rész és a kevesebb lépés csökkenti a szennyeződés kockázatát. Szintén megtalálható az integrált kiegészítők széles választéka, például zsebek, kábeltartók és elasztikus nyílások.

A még jobb illeszkedés érdekében BARRIER különleges lepedőink és szettjeink közül néhány BARRIER Flex nyújtható és a felülethez idomuló, öntapadó szélekkel áll rendelkezésre.

Óvja a betegeket hatékonyan rugalmas univerzális termékválasztékunkkal
barrier univerzális lepedok nyak molnlycke

Univerzális lepedőink és szettjeink könnyen használhatók, rugalmasak és úgy igazíthatók, hogy megfeleljenek a legtöbb műtéti eljárás számára. A zóna izolációs rendszer kiemelkedő teljesítményt nyújt a kritikus területen egy speciális, megerősített anyag segítségével, amely növeli a szilárdságot és javítja a folyadékszabályozást.

A még jobb illeszkedés érdekében BARRIER® különleges lepedőink és szettjeink közül néhány BARRIER Flex nyújtható és a felülethez idomuló, öntapadó szélekkel áll rendelkezésre.

Támogassa az infekciókontroll folyamatait kiegészítő lepedőinkkel
asztalhuzatok a kiegészítő lepedők számára

Műtétre készülve, nehézséget okozhat a berendezések, például mikroszkópok, szondák, kamerák és C-karok sterilen tartása. Egyszer használatos gép- és eszközizolálóink, asztalhuzataink, és zsebeink hatékony infekciókontrollt biztosítanak a berendezések használatára vonatkozó kompromisszumok nélkül.

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

Share this page on social media

Lépjen kapcsolatba velünk
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.