Skip to Main Content
A következőt keresem

A világ egyik vezető, orvosi megoldásokkal foglalkozó vállalata

Orvosi megoldásokat tervezünk és szállítunk az egészségügyi ellátás javítása érdekében – a kórházaktól az otthonokig.

tudósok egy laboratóriumban
Orvosi megoldások a klinikai és a pénzügyi eredmények javítására

Világszerte nagy nyomás nehezedik az egészségügyi rendszerekre és szakemberekre, hogy egyre több ember számára, egyre jobb ellátást nyújtsanak, egyre nagyobb értéket biztosítva. Ehhez olyan innovatív megoldásokra van szükségük, amelyekben megbízhatnak. És itt kerülünk mi a képbe. Azért vagyunk itt, hogy javítsuk a teljesítményt az egészségügyi ellátásban. Ezért tehát folyamatosan keressük az új módszereket a javításra. Amire összpontosítunk: hatékony megoldások biztosítása jobb ár-érték arányt kínálva.

Megoldások az eredmények javítására

Egy célunk van – az egészségügyi ellátás teljesítményének javítása világszerte. Vagyis, hogy az egészségügyi szakemberek rendelkezzenek mindazzal, amire a legjobb klinikai, betegek állapotára vonatkozó és pénzügyi eredmények elérése érdekében szükségük van.

Azonban a különböző egészégügyi szakembereknek különböző igényei vannak. Ezért a meghallgatásukkal kezdtünk, és megbizonyosodtunk arról, hogy értjük őket. Ezután olyan megoldásokat hozunk létre, amelyek megfelelnek nekik és a betegeiknek egyaránt, és amelyeket bizonyítékok támasztanak alá.

Azonban más módokon is hozzájárulunk a teljesítmény javításához. Mégpedig a klinikai területeken dolgozó specialistáink ismereteinek megosztásával. Valamint segítséget nyújtva az ellátás terén felállítandó normák érdekében az egészségügyi ellátásra vonatkozó politikák és protokollok kialakításában világszerte.

Erős elkötelezettséggel rendelkezünk az egészségügyi szakemberek irányába. És ezt minden nap be is bizonyítjuk.

Globális vállalat svéd örökséggel

Az ügyfelek közel 100 országban használják megoldásainkat – és több mint 40-ben rendelkezünk saját leányvállalattal.

Bár globális vállalat vagyunk, központunk még mindig Göteborgban van – nem messze Mölnlycke városától (ejtsd „Möln-lükke”). Ezen a helyen alapították a vállalatot 1849-ben és innen ered a Mölnlycke név.

Mindig tanulunk a tapasztalatainkból. Mondja el nekünk, hogyan használja megoldásainkat vagy jelentsen egy nemkívánatos eseményt.

Proving it every day

Sebkezelési, megelőzési és sebészeti megoldásainkat egészségügyi szakemberek inspirálják. A betegellátás új és jobb módszereinek fáradhatatlan keresésében játszott szerepük megújulásra késztet bennünket. Rendelkeznek mindazzal, amire szükség van, hogy változást hozzanak betegeik életébe. És ezt minden nap be is bizonyítják.

Figyeljen, és nézze meg, hogy mire gondolunk.

Ossza meg a közösségi médián

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot