Skip to Main Content
A következőt keresem

Megoldások

Mölnlycke műtéti egységcsomag

Növelje a műtő hatékonyságát az egyes műtéti eljárásokhoz készült műtéti egységcsomagokkal. A steril csomagokat testreszabhatja minden olyan egyszer használatos eszköz hozzáadásával, amelyre a műtős csapatának szüksége van az adott eljárásokhoz. 

Mölnlycke műtéti egységcsomag ortopédiai műtétekhez
A használatra kész Mölnlycke műtéti egységcsomagok: műtői hatékonyság

Partnere a minőség, a hatékonyság és a biztonság érdekében

Képzelje el, hogy időt és költségeket takaríthat meg azzal, hogy valamennyi sebészeti műszert és összetevőt – köztük az eljárásspecifikus műtéti lepedőket és a műtős személyzet ruházatát – beleveszi egy praktikus csomagba, amely készen áll a műtő gyors előkészítésére. Nagyra becsüljük az együttműködést, ezért házon belüli laparoszkópos és ortopédiai szakemberekkel rendelkezünk, akik hívásra segítenek felmérni az Ön igényeit, és kiválasztani a műtéti egységcsomagok összetevőinek megfelelő összetételét.

Teljeskörű megoldás a nagyobb hatékonyság érdekében

Szakembereink szorosan együttműködnek Önnel, hogy meghatározzák és felmérjék a legjobb megoldást az adott eljáráshoz.
És az eredmény? Az Ön saját, valóban testreszabott megoldása egyetlen, praktikus és költséghatékony csomag formájában , amelyben minden benne van, amire szüksége lehet az egyes eljárásokhoz.

40%

előkészületi idő takarítható meg, ami több beavatkozás elvégzését teszi lehetővé

 

 

Egy csomaggal Ön:

  • 40%-kal csökkentheti az előkészületi időt  
  • megbízhat minden egyes felszerelésben
  • Több beavatkozást tehet lehetővé
  • Segíthet a kiadások csökkentésében

Időmegtakarítás Mölnlycke műtéti egységcsomaggal vs egyenként csomagolt termékekkel

A Mölnlycke testreszabott műtéti egységcsomagjai úgy vannak összeállítva, hogy minden olyan egyszer használatos összetevőt tartalmaznak, amelyre egy adott sebészeti beavatkozásnál szükség lehet. Számos egyenként csomagolt termék kiváltásával a Mölnlycke® műtéti egységcsomagok jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezhetnek mind a nagyobb, mind pedig a kisebb műtéti eljárások esetében. A műtéti eljárások előkészítési ideje több mint felére csökkenthető a műtő hagyományos előkészítéséhez képest  . 

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Ossza meg a közösségi médián

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.