Skip to Main Content
I'm looking for

Megoldások

Mölnlycke műtéti egységcsomag

Növelje a műtő hatékonyságát az egyes műtéti eljárásokhoz készült műtéti egységcsomagokkal. A steril csomagokat testreszabhatja minden olyan egyszer használatos eszköz hozzáadásával, amelyre a műtős csapatának szüksége van az adott eljárásokhoz. 

Mölnlycke műtéti egységcsomag ortopédiai műtétekhez
A használatra kész Mölnlycke műtéti egységcsomagok: műtői hatékonyság

Partnere a minőség, a hatékonyság és a biztonság érdekében

Képzelje el, hogy időt és költségeket takaríthat meg azzal, hogy valamennyi sebészeti műszert és összetevőt – köztük az eljárásspecifikus műtéti lepedőket és a műtős személyzet ruházatát – beleveszi egy praktikus csomagba, amely készen áll a műtő gyors előkészítésére. Nagyra becsüljük az együttműködést, ezért házon belüli laparoszkópos és ortopédiai szakemberekkel rendelkezünk, akik hívásra segítenek felmérni az Ön igényeit, és kiválasztani a műtéti egységcsomagok összetevőinek megfelelő összetételét.

Teljeskörű megoldás a nagyobb hatékonyság érdekében

Szakembereink szorosan együttműködnek Önnel, hogy meghatározzák és felmérjék a legjobb megoldást az adott eljáráshoz.
És az eredmény? Az Ön saját, valóban testreszabott megoldása egyetlen, praktikus és költséghatékony csomag formájában , amelyben minden benne van, amire szüksége lehet az egyes eljárásokhoz.

40%

előkészületi idő takarítható meg, ami több beavatkozás elvégzését teszi lehetővé

 

 

Egy csomaggal Ön:

  • 40%-kal csökkentheti az előkészületi időt  
  • megbízhat minden egyes felszerelésben
  • Több beavatkozást tehet lehetővé
  • Segíthet a kiadások csökkentésében

Időmegtakarítás Mölnlycke műtéti egységcsomaggal vs egyenként csomagolt termékekkel

A Mölnlycke testreszabott műtéti egységcsomagjai úgy vannak összeállítva, hogy minden olyan egyszer használatos összetevőt tartalmaznak, amelyre egy adott sebészeti beavatkozásnál szükség lehet. Számos egyenként csomagolt termék kiváltásával a Mölnlycke® műtéti egységcsomagok jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményezhetnek mind a nagyobb, mind pedig a kisebb műtéti eljárások esetében. A műtéti eljárások előkészítési ideje több mint felére csökkenthető a műtő hagyományos előkészítéséhez képest  . 

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Share this page on social media

Lépjen kapcsolatba velünk
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.