Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

További termékinformációk

Mikor kell használni a Mepilex Border Sacrum kötszert?

Kezelés

A Mepilex Border termékek különféle váladékozó sebek, például felfekvések, lábszárfekélyek, lábfekélyek, traumás sebek (pl. bőrfelszakadások) és műtéti sebek kezelésére egyaránt szolgálnak.

A felfekvések megelőzése

Egy nemrégiben az Egyesült Államokban véletlenszerűen végzett, ellenőrzött vizsgálat kimutatta, hogy a Mepilex Border Sacrum termék statisztikailag szignifikáns mértékben – 88%-kal – csökkentette a kórházban szerzett nyomásfekélyek előfordulását. A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél . Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn .

Megjegyzés: a kötszerek profilaktikus terápia részeként történő alkalmazása nem zárja ki eleve egy átfogó felfekvés-megelőzési protokoll kidolgozásának és követésének szükségességét.

A Mepilex Border Sacrum kötszer használata

Lépésenkénti útmutató – első felhelyezés

Lépésenkénti útmutató – újbóli felhelyezés

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Termékadatok

Kód Méret (cm) Db/doboz Db/karton
       
       
       
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.