Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
BARRIER műtős sapka Glenn

BARRIER sapkák – speciális sapkák

Speciális jellemzőkkel és kialakítással – mint például beépített izzadságfelfogó csík a még kényelmesebb viselet érdekében – rendelkező sapkák. Légáteresztő anyag a nagyobb kényelem érdekében.

hidden1hidden2
BARRIER műtős sapka extra comfort

BARRIER sapkák – Extra Comfort sapkák

Légáteresztő anyagból készült sapkák, melyek egyes kódok esetére extra funkciókkal rendelkeznek. Különböző színekben és kialakításokban áll rendelkezésre.

hidden1hidden2
BARRIER műtős sapka Kozák

BARRIER sapkák – Standard sapkák

Egyszerű jellemzőkkel rendelkező, légáteresztő anyagból készült standard sapkaválaszték. Különböző színekben és kialakításokban áll rendelkezésre.

hidden1hidden2
BARRIER műtős sapka Annie főkötő

BARRIER sapkák – Basic sapkák

Gazdaságos sapkaválaszték.  Különböző színekben és kialakításokban áll rendelkezésre.

hidden1hidden2

További termékinformációk

A BARRIER sapkák felhasználási területei

A BARRIER sapkaválaszték olyan lehetőségeket kínál, amelyek sokféle beavatkozáshoz megfelelőek. A sapkák elsődleges rendeltetése az infekciókontroll, mivel csökkentik a baktériumok, hajszálak vagy részecskék műtéti sebbe való bejutásának kockázatát. A sapkák úgy vannak kialakítva, hogy segítsenek megakadályozni az idegen részecskék – mint például a haj vagy a bőr hámrétege – az orvosi személyzetről a sebbe történő bejutását a műtéti beavatkozások során.

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

hidden1hidden2
Tudjon meg többet
Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.