Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
Extra védelmet nyújtó BARRIER sebészeti maszkot viselő klinikus
BARRIER sebészeti maszkok – Extra védelmet nyújtó maszkok

Extra védelmet nyújtó sebészeti maszkok. Az ehhez a termékcsaládhoz tartozó termékeink folyadékfröccsenéssel szembeni védelmet is kínálnak, ami alkalmassá teszi őket a nagy mennyiségű folyadékkal járó beavatkozásoknál történő használatra. A különböző kialakítások széles választékában, valamint extra kényelmi és védelmi funkciókkal – például párásodásgátló tulajdonsággal és szemvédőkkel – áll rendelkezésre.

hidden1hidden2
speciális BARRIER sebészeti maszkot viselő klinikus

BARRIER sebészeti maszkok – Speciális maszkok

A különböző kialakítások széles választékában, valamint a kényelem és teljesítmény érdekében extra funkciókkal – például párásodásgátló tulajdonsággal, csészetartókkal és a bőrhöz közeli belső komfortréteggel – áll rendelkezésre.

hidden1hidden2
BARRIER sebészeti maszkok – Standard termékcsalád

Sebészeti maszkok, amelyeket úgy terveztek, hogy csökkentsék a baktériumok és a részecskék átvitelét. Az alacsony légzési ellenállás megkönnyíti a lélegzést, és még hosszabb időszakon át történő viselés esetén is kényelmesebb.

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2

További termékinformációk

Mikor javasolt a BARRIER sebészeti maszkok használata 

A BARRIER sebészeti maszk termékcsalád tagjai a legkülönbözőbb helyzetekben használhatók. Valamennyi arcmaszkunkat úgy tervezték, hogy csökkentsék a baktériumok és a részecskék átadását az egészségügyi személyzetről a betegre, csökkentve ezzel a fertőzés kockázatát. A BARRIER sebészeti maszkok mindegyike nagy kényelmet és alacsony légzési ellenállást biztosít, és az EN 14683:2019 + AC:2019 szabvány szerinti II vagy IIR típusú. Válasszon terméket extra védelmet nyújtó termékcsaládunkból a nagy mennyiségű folyadékkal vagy folyadékfröccsenés lehetőségével járó beavatkozások esetén. 

A BARRIER sebészeti maszkok használata

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Szemvédős műtéti maszk

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Kötős műtéti maszk

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Gumis műtéti maszk

 

hidden1hidden2

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.