Skip to Main Content
A következőt keresem
Extra védelmet nyújtó BARRIER sebészeti maszkot viselő klinikus
BARRIER sebészeti maszkok – Extra védelmet nyújtó maszkok

Extra védelmet nyújtó sebészeti maszkok. Az ehhez a termékcsaládhoz tartozó legtöbb termékünk folyadékfröccsenéssel szembeni védelmet is kínál, ami alkalmassá teszi a nagy mennyiségű folyadékkal járó beavatkozásokra. A különböző kialakítások széles választékában, valamint extra kényelmi és védelmi funkciókkal – például párásodásgátló tulajdonsággal és szemvédőkkel – áll rendelkezésre.

speciális BARRIER sebészeti maszkot viselő klinikus

BARRIER sebészeti maszkok – Speciális maszkok

Sebészeti maszkok további kényelmi funkciókkal. A különböző kialakítások széles választékában, valamint a kényelem és teljesítmény érdekében extra funkciókkal – például párásodásgátló tulajdonsággal, tükröződésgátlással, csészetartókkal és a bőrhöz közeli belső komfortréteggel – áll rendelkezésre.

BARRIER sebészeti maszkok – Standard termékcsalád

A sebészeti maszkok Standard termékcsaládja nagy szűrési kapacitást kínál, amely csökkenti a baktériumok műtőben való terjedését. Az alacsony légzési ellenállásnak köszönhetően hosszú ideig tartó munkavégzés során is kényelmesek.

 

További termékinformációk

Mikor javasolt a BARRIER sebészeti maszkok használata 

A BARRIER sebészeti maszk termékcsalád tagjai a legkülönbözőbb helyzetekben használhatók. Valamennyi sebészeti maszkunk nagy szűrési kapacitást kínál, miközben alacsony légzési ellenállást biztosít; az EN 14683 szabványnak megfelelően II. és IIR típusba sorolhatók. Válasszon terméket extra védelmet nyújtó termékcsaládunkból a nagy mennyiségű folyadékkal vagy folyadékfröccsenés lehetőségével járó beavatkozások esetén.

Termékeink természetesen használhatók betegek és látogatók számára is, a klinikai környezetben való bakteriális szűrés biztosítása érdekében.

A BARRIER sebészeti maszkok használata

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Szemvédős műtéti maszk

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Kötős műtéti maszk

Útmutató a műtéti maszkok felvételéhez – Gumis műtéti maszk

 

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.