Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
dressing application on patients knee

A Mölnlycke a kórházakban, az utógondozás során és az otthoni ápolásban használt, krónikus és akut sebek kezelésére szolgáló sebkezelési termékek és terápiás megoldások piacvezető globális szolgáltatója. Elsősorban a nyomási fekélyek, a diabéteszes lábfekélyek, a vénás lábszárfekélyek, a sebészeti bemetszések és az égési sérülések kezelésére összpontosítunk, hogy megszabadítsuk a betegeket a seb okozta terhektől. Kínálatunkban olyan digitális eszközök is szerepelnek, amelyek segítenek a sebek állapotának felmérésében és hozzájárulnak a legmegfelelőbb sebkezelési megoldás kiválasztásához.

hidden1hidden2
Az alábbi termékeket és megoldásokat kínáljuk
hidden1hidden2

Mepilex® Border Flex
Többrétegű, szélekkel határolt kötszerek, amelyeket úgy terveztek, hogy illeszkedjenek és fennmaradjanak az olyan összetett sebeken, mint a nyomási fekélyek, láb és lábszárfekélyek és traumás sebek.

Exufiber® és Exufiber® Ag+
Közepesen vagy erősen váladékozó sebek, valamint üreges sebek kezelésére alkalmas kötszerek. A kötszer a váladékkal érintkezve elgélesedik, ami a sebágyhoz való lágy illeszkedést segíti.

Avance® Solo
Hordozható, akkumulátorral működő, egyszer használatos, negatív nyomást alkalmazó sebkezelő rendszer, amely krónikus sebekből és műtéti bemetszésekből származó váladék és fertőző anyagok elvezetésére szolgál.

Mepilex® és Mepilex® Ag
Safetac® technológiával - puha szilikon tapadóréteggel - készült felszívódó habkötszer krónikus és akut sebekhez, amely segít a fájdalom enyhítésében és eltávolításkor minimálisra csökkenti a seb és a bőr sérülését.

Oxigénterápia

Oxigénterápia
A megoldások közé tartozik a Granulox®, krónikus sebek kezelésére használt hemoglobin spray, és a Granudacyn® seböblítő folyadék akut, krónikus és szennyezett sebek tisztítására és hidratálására, valamint első és másodfokú égési sérülések kezelésére

Nyomási fekély megelőzés

Megoldások a nyomási fekélyek kialakulásának megelőzésére
Anatómiailag kialakított kötszerek Deep Defense® technológiával és forgató és pozicionáló rendszerek, amelyeket úgy terveztek, hogy megvédjék az érzékeny szöveteket, és lehetővé tegyék a betegek könnyebb átpozícionálását, hogy megakadályozzák a nyomási fekély kialakulását.

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.