Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
hidden1hidden2
12 mm-es optikai trokár

Optikai trokárok

A biztonsági trokár elősegíti a hasfal rétegeinek közvetlen láthatóvá tételét a trokár bevezetésekor, ami csökkenti a trokárral összefüggő sérülések kockázatát, különösen az elsődleges „port” (csőkapu) elhelyezése során. Az optikai trokár biztosítja a peritoneális üregbe történő biztonságos bejutást.

Ön a pisztolyos és a nem pisztolyos változat közül válaszhat, amelyek 5 mm-es (csak a nem pisztolyos), 11mm and 12mm változatban állnak rendelkezésre. 

hidden1hidden2
Hasson ballonos trokárok

Ballonrögzítő trokárok

A ballonrögzítő trokárok az atraumatikus kanül fokozott rögzítését biztosítják a hasfalon belül, megakadályozva ezzel a kanül elmozdulását még a hosszabb eljárások és az erőteljes műszercsere során is. Csökkentik a kanül hasba fúródását, ami növeli a műtéti területet, és optimalizálja a láthatóságot, miközben biztosítja a pneumoperitoneum fenntartását.

hidden1hidden2
Penge nélküli tágító trokárvég

Penge nélküli trokárok

Kialakításának köszönhetően a szövetet leválasztja és nem szétszaggatja, ami csökkenti a kötőszöveti sérülést a pengés trokárokhoz képest, ezzel csökkentve a kötőszövet zárása iránti követelményt.

hidden1hidden2
12 mm-es Hasson trokár

Hasson trokárok

A Hasson trokár az olyan sebészek számára készült, akik az elsődleges port behelyezésére irányuló nyitott technikát részesítik előnyben. A tompa hegyű kialakítása megakadályozza, hogy zsigerek a bevezetés során véletlenül sérüljenek. A kanül mélysége az egyszerű és hatékony rögzítő eszköz segítségével gyorsan beállítható.

hidden1hidden2
Védőpajzsos pengéjű trokárok elölnézetből

Védőpajzsos pengéjű trokárok

Éles, lineáris pengével és egy egyszerű, intuitív védőpajzs-mechanizmussal van felszerelve, amely megakadályozza a véletlenül történő szövetkárosodást, különösen az elsődleges port vakon történő behelyezésekor. Az éles, lineáris penge alacsony bevezetési erőt és kisebb kötőszöveti sérülést tesz lehetővé. A kisebb pengeszélesség minimálisra csökkenti a szakadásokat és optimalizálja a szövetek tágulását.

hidden1hidden2
Általános trokár kanül

Általános trokár kanül

Kompatibilis valamennyi azonos méretű obturátorral (védőpajzsos pengéjű, penge nélküli, optikai), ami optimális rendelési, tárolási és költségmegtakarítási hatékonyságot biztosít.

hidden1hidden2

További termékinformációk

Mikor használjuk a trokárokat?

A Mölnlycke trokárok különféle endoszkópos eljárásokban alkalmazhatók, hogy az endoszkópos műszerek számára portot biztosítsanak a betegek testüregébe történő bejutáshoz. 

A trokárok használata

Nézze meg a videót a ballonos trokár használatáról!

hidden1hidden2

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
A Mölnlycke ollók minden kritérium tekintetében legyőzték a versenytársak termékeit

A sebészi vizsgálat azt mutatja, hogy a Mölnlycke műszereket részesítették előnyben

Huszonegy laparoszkópos sebész Németországból, Svédországból és az Egyesült Királyságból nemrégiben részt vett a Mölnlycke®új laparoszkópos műszereinek véletlenszerű vizsgálatán, ahol három piacvezető versenytárs műszereivel hasonlították össze azokat . Minden sebésznek bekötötték a szemét annak biztosítására, hogy értékelésük objektív legyen, és a kezükben lévő „érzés” vezesse azt.

Az eredmény? Egyértelműen az új Mölnlycke műszereket részesítették előnyben.

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet
hidden1hidden2
Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.