Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

További termékinformációk

A BARRIER® EasyWarm®+ felhasználási területei

BARRIER® EasyWarm®+ a beteg műtét előtt, alatt és után történő melegítésére használható a hipotermia megelőzése érdekében. Egyszerűen helyezze a takarót a betegre mintegy 30 perccel az érzéstelenítés előtt, hogy felmelegítse a beteget. Hagyja a takarót a betegen a műtét során műtéti pozícióba állítva. Az aktív önmelegítő takaró a műtét után is a betegen maradhat, hogy megakadályozza a test kihűlését és javítsa a páciens hőérzetét .

A BARRIER® EasyWarm®+ használata

Termékadatok

Kód Termék Anyag Csomagolás Db/karton
629900 A felső réteg zsebeiben 12 levegő által aktiválható melegítő párna (13cm × 10cm). A takaró mérete: 152 × 92cm. Többszörös SMS (polipropilén) réteg. A rétegek és a zsebek poliészter/pamut cérnával vannak összevarrva. A melegítő párnák légáteresztő tasakok, amelyek aktív szenet, agyagot, vizet, sót és vasport tartalmaznak. Vákuum-csomagolású polimer tasakok. A polimer tasakokat légbuborékos külső csomagolás védi a kartondobozban. 10 db/karton
hidden1hidden2

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.