Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
Cochrane áttekintő közlemény eredmény diagram
Tanner és mások nyomán alkalmazva 2006-ban

Eredmények

A Tanner áttekintő közleményben tíz tanulmányt lehetett szisztematikusan megvizsgálni a szimpla vs. dupla kesztyűviselet során előforduló perforálási arányra vonatkozóan, melynek során bebizonyosodott, hogy a dupla kesztyűviselet jelentősen hatékonyabb a belső kesztyűben előforduló perforációk megelőzésében: A szimpla kesztyűk 11 százaléka lyukadt ki; dupla kesztyűviselet esetén az alsó kesztyűk 3 százaléka lyukadt ki.   
Jelentősen több kilyukadást észleltek a Biogel lyukadásjelző rendszerű kesztyűkkel.  

Mischke és szerzőtársai bebizonyították, hogy a dupla kesztyűviselet jelentősen csökkentette belső kesztyű perforációjának kockázatát.   Nem volt jelentős különbség a külső kesztyű perforációjában a szimpla és a dupla kesztyűviselet között, jelezve, hogy nem csökken a kézügyesség a dupla kesztyűvel.   

E két szisztematikus áttekintő közleményből származó megállapítások megerősítik, hogy a dupla kesztyűviselet jobb védelmet nyújt a vérszennyeződésekkel és a kesztyű perforációjával szemben.    

hidden1hidden2

Kapcsolódó termékek

hidden1hidden2

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet
hidden1hidden2

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.