Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
laparoscopic drapes used on patient

A Mölnlycke műtéti lepedők, műtéti ruházat és műtéti eszközök széles választékát kínálja. A hatékonyság növelése érdekében a termékek a ProcedurePak egységcsomagokba illeszthetők, vagy egyenként csomagolva is szállíthatók. A jobb műtéti eredmények elérése érdekében a műtéti divízió együttműködik ügyfeleivel, hogy a betegek és a személyzet biztonságának fenntartása mellett segítse a műtőkapacitás és a hatékonyságnövelés új módjainak azonosítását és bevezetését.

hidden1hidden2
Az alábbi termékeket és megoldásokat kínáljuk
hidden1hidden2
healthcare proffessional

ProcedurePak® személyre szabott műtéti egységcsomagok

Steril műtéti egységcsomagok, amelyek az egyes műtétekhez szükséges összes egyszer használatos terméket tartalmazzák, és növelik a hatékonyságot a műtőben.

mölnlycke portal on ipad and laptop

Digitális szolgáltatások

A digitális szolgáltatások, mint például a Mölnlycke Portalazzal segítik az ügyfeleket az értékmaximalizálásban, hogy megkönnyítik a megfelelő összetevőkből álló leghatékonyabb ProcedurePak műtéti egységcsomagok összeállítását.

surgeon wearing BARRIER staff clothing

BARRIER® Lepedők és Műtéti ruházat 

Műtéti lepedők, gép-és eszközizolálók, operációs kabátok, műtősruhák, arcmaszkok, izolációs köpenyek, műtéti sapkák és betegruházat széles választéka, amelyeket az egészségügyi szakemberek és a betegek védelme, valamint a kórházi fertőzések elleni védekezés javítása érdekében terveztek.

surgical instrument

Sebészi műszerek

Speciális sebészeti műszerek széles választéka, hogy az egészségügyi szakemberek olyan eszközökkel rendelkezzenek, amelyek jó klinikai eredményeket biztosítanak .

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.