Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2

A Mölnlycke forgalmazza a Biogel® műtéti kesztyűt, ami egy jól illeszkedő, magas komfortérzetet biztosító, ugyanakkor jó tapintási érzékenységet biztosító sebészeti kesztyű. A Biogel® műtéti kesztyűk szakítószilárdság és nyúlás tekintetében felülmúlják az iparági szabványokat. Ez csökkenti a műtéti kesztyű meghibásodásának kockázatát, így a klinikai személyzet nagyobb biztonsággal dolgozhat.

hidden1hidden2
Az alábbi termékeket és megoldásokat kínáljuk
hidden1hidden2
Double gloving Biogel gloves

Biogel® műtéti kesztyűk 

A Biogel® műtéti kesztyűk púdermentesek, könnyedén felhúzhatók és kiváló tapintási érzékenységet biztosítanak a precíz sebészeti munkához. A szintetikus anyagból vagy természetes gumilatexből készült kesztyűket úgy tervezték, hogy dupla kesztyűként használva extra védelmet nyújtsanak a vér útján terjedő fertőzésekkel szemben. A szabadalmaztatott Puncture Indication System (lyukadásjelző rendszer) közvetlenül a megjelenésük után világosan, élénk színnel jelzi a szúrt lyukakat.

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.