Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Lehet másként is

 
2021-ben Maria Koijck holland művésznő emlőplasztikai műtéten esett át masztektómia után. Megdöbbenve a műtétje során keletkezett hulladék mennyiségén, beleértve a műtét utáni ellátást is, művészeti installációt és filmet készített, amelyben egy egyszerű kérdést tett fel az egészségügyi iparnak: Lehet ezt másként is? Válaszként megkérdeztük Mariát, hogy nyitott lenne-e újraalkotni a műalkotását, ezúttal úgy, mintha a DIEP lebenyműtétjét a Mölnlycke ProcedurePak egységcsomagokkal végezték volna el. Az eredmény magáért beszél.

 
hidden1hidden2

Milyen hatással lehet a ProcedurePak egységcsomag az Ön működésére?


Kevesebb műtéti hulladék és időmegtakarítás. Számszerűsítve be tudjuk mutatni Önnek, hogy mit jelentene kórháza számára a jelenlegi, egyenként csomagolt termékekről való áttérés a Mölnlycke ProcedurePak egységcsomagokra.

hidden1hidden2
reduced OR waste with customisable ProcedurePak trays

A műtéti hulladék akár 90%-kal csökkenthető


Tanulmányok igazolják, hogy az egyenként csomagolt tételekről a testreszabható ProcedurePak egységcsomagokra való áttérés akár 90%-kal is csökkentheti a csomagolási hulladékot, miközben értékes időt takarít meg a műtét előkészítés során.


További információ

hidden1hidden2
improve OR efficiency

Hatékonyság és tudatosság a Mölnlycke műtéti megoldásokkal


Hogyan javíthatja a műtéti hatékonyságot a csomagolási hulladék csökkentése? Egyszerűen. A kevesebb felbontandó csomag csökkenti a szennyeződés kockázatát és a műtét előkészítésével töltött idő is mérsékli. A Mölnlycke műtéti megoldásaival a teljes műtét előtti gyakorlatát az Ön igényeihez igazíthatja, értékes időt nyerhet, és biztonságosabb, fenntarthatóbb eredményeket érhet el a betegek, a személyzet és a bolygó számára.

Fedezze fel műtéti megoldásainkat

hidden1hidden2
Mölnlycke supporting the circular economy with ISCC certification

Az anyagok hatékony felhasználása iránti elkötelezettségünk részeként a Mölnlycke büszke arra, hogy rendelkezik Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítvánnyal (International Sustainability Carbon Certification - ISCC).

További információ

hidden1hidden2
Reduce waste with surgical procedure trays

ProcedurePak


Csökkentse a hulladékot és növelje a hatékonyságot a műtőben a műtéti egységcsomagok segítségével! A steril csomagokat testre szabhatja azáltal, hogy az egyes beavatkozásokhoz csak az operáló személyzet számára szükséges komponenseket tartalmazza.

Fedezze fel a ProcedurePak egységcsomagokat!

hidden1hidden2
online procedure-tray management tool for healthcare professionals

Kezelje egységcsomagjait online portálunkon!


Mölnlycke® Portal egy online egységcsomag-kezelő platform az egészségügyi szakemberek számára. Csapata segítségével könnyedén összeállíthatja, elemezheti, módosíthatja az egységcsomagokat - részletes statisztikák és jelentések támogatásával.


További információ

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
ecovaldis gold medal for sustainability
2023-ban elnyertük az EcoVadis fenntarthatósági aranyérmét, amivel a Mölnlycke az EcoVadis által értékelt vállalatok legjobb 3%-ába került. Az EcoVadis vezető megoldásszolgáltató a globális ellátási láncok fenntarthatóságának nyomon követésében.

Világvezető a fenntartható egészségügyi ellátás területén


A Mölnlycke számára a fenntarthatóság stratégiai prioritás, és arra törekszünk, hogy globális vezető szerepet töltsünk be a fenntartható egészségügyben. 2023-ban a Mölnlycke aranyfokozatú minősítést kapott a fenntarthatóságért az EcoVadis-tól, a globális ellátási láncok fenntarthatóságának nyomon követésére szolgáló vezető megoldásszolgáltatótól.


Olvassa tovább

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.