Skip to Main Content
A következőt keresem

Our ISCC certified solutions

Supporting sustainability and the circular economy

hidden1hidden2
ISCC logotype

Az anyagfelhasználás hatékonysága iránti elkötelezettségünk részeként a Mölnlycke büszke arra, hogy Nemzetközi Fenntarthatósági és Szén-dioxid-kibocsátási Tanúsítványokkal (ISCC) rendelkezik. Életciklus-értékelésünk azt mutatja, hogy az ISCC tanúsítvánnyal rendelkező anyagok használata hozzájárulhat szén-dioxid kibocsátásunk csökkentéséhez.

Globális fenntarthatósági tanúsítási rendszerként az ISCC valamennyi fenntartható alapanyagra kiterjed, beleértve a mezőgazdasági és erdészeti biomasszát, a biogén hulladékokat, a körforgásos anyagokat és a megújuló energiaforrásokat. További információ az www.iscc-system oldalon érhető el.

hidden1hidden2
Teljes ISCC tanúsítvánnyal rendelkező százalékos arány

Az ISCC tanúsítja a biológiai és nem biológiai anyagok megújuló és körforgásos forrásait. Ez bármi lehet, a fenntartható mezőgazdasággal előállított új anyagtól kezdve a fenntartható erdőgazdálkodás hulladéktermékein át az újrahasznosított polimerekig.

A BARRIER® termékekhez például biológiai nyersanyagból gyártott polietilént használnak, amely megújuló és egyben erdészeti hulladék.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Anyagmérleg
Anyagmérleg

A lepedőgyártásunkban alkalmazott anyagmérleg egy lépésenkénti módszer, hogy az ellátási láncunkban a fosszilis alapú anyagokról bioalapúakra térjünk át, és számontartsuk a bioalapú/nem fosszilis anyagok gyártási folyamatba kerülő százalékos arányát. Az erőforrások ilyen módon történő nyomon követése és számszerűsítése átláthatóbb elszámolást biztosít a környezeti hatás csökkentése érdekében tett intézkedéseinkről.

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.