Skip to Main Content
A következőt keresem

A Mölnlycke csapatának tagjai életminőséget megváltoztató misszióra indultak

A Mölnlycke csatlakozik az Operation Smile alapítványhoz az Inga Health Foundation és az Operation Smile együttműködésében szervezett Future of Smiles orvosi misszió terén, amely a gyermekek életének megváltoztatását segíti majd Indiában.

Kislány, magát ajakhasadékkal (nyúlszájjal) ábrázoló képet tart
Operation Smile Indiában

Csapatunk négy tagja, a malajziai Chia Wei Loh, az amerikai Kimberly Miner, a spanyol Concepcion Vazquez és a svéd Sami Ahsani – akikhez a vállalati adományozó törzs tagja, Alejandra Ellerås is csatlakozik – március 23-án érkeznek az indiai Hyderabadba. Majd az ország Andhra Pradesh régióban fekvő Vijayawada városában a Mölnlycke csapata az orvosi csapatot fogja támogatni, amint sebészeti ellátást nyújtanak nyúlszáj és farkastorok problémában szenvedő emberek számára.

Gyermekek és szülők támogatása

Amellett, hogy szervezeti és adminisztratív támogatást nyújtanak, csapatunk tagjai a betegeket és családjaikat is segítik azzal, hogy játszanak a fiatal betegekkel, hogy nyugodtak és vidámak legyenek a műtét előtt, és elősegítsék a betegközpontú környezet megteremtését a misszió helyén.

Ez a négy kolléga csatlakozott legutoljára az Operation Smile misszióban önkénteskedő Mölnlycke munkatársak hosszú sorához. Eddig több mit 50 munkatársunk vett részt az Operation Smile sebészeti misszióban, Paraguaytól egészen Vietnamig. Mint vállalat, több mint 4,4 millió dollárt adományoztunk Biogel kesztyűk és egyéb sebészeti eszközök formájában.

Figyelje további aktualitásainkat!

Megkértük a csapatot, hogy közvetlenül tájékoztasson minket és küldjön képeket nekünk a Future of Smiles misszió aktuális fejleményeiről. Figyelje aktuális híreiket az egyhetes orvosi missziójukról.

Az Operation Smile – Inga Health Foundation partneri kapcsolatról

Az Operation Smile és az Inga Health Foundation azon dolgozik, hogy növeljék a műtétekhez való hozzáférést Indiában. Közös tevékenységei közé tartozik, hogy sebészeti programokat bonyolítanak le stratégiai helyszíneken, sebészeti központokat nyitnak és tartanak fenn különböző államokban, valamint a „Future of Smiles" orvosi misszió révén kulcsfontosságú kormányzati érdekelt felekkel folytatnak kapcsolatot az országos együttműködés előmozdítása érdekében. Ez a partneri kapcsolat lehetővé teszi mindkét szervezet számára, hogy nagyobb hatást érjenek el annál, mint amit egyénileg elérhetnek, és lehetővé teszi, hogy a betegek műtét és rehabilitáció tekintetében folyamatosan hozzáférjenek az ellátási csatornákhoz.

Ossza meg a közösségi médián

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot