Skip to Main Content
A következőt keresem

1849 óta végez úttörő munkát

Mindig is az egészégügyi szakemberekre és a betegekről való gondoskodásukra helyeztük a hangsúlyt. Már a kezdeti időktől, a svéd kórházakat gézzel ellátó textilgyártóként is.

A Mölnlycke 1849 óta foglalkozik orvosi megoldások tervezésével és szállításával
A Mölnlycke 1849 óta foglalkozik orvosi megoldások tervezésével és szállításával

Történetünk kezdete óta az a vágy hajt bennünket, hogy egyre jobb módszereket találjunk az ellátásra – és az egészségügyi szakemberek támogatására.

Mi voltunk az elsők, akik sebkötöző anyagokat kezdtek tömegtermelésben gyártani, és az elsők, akik olyan egyszer használatos lepedőket, csőpólyákat és púdermentes bevonattal rendelkező műtéti kesztyűket kínáltak, amelyek javították a műtők teljesítményét.

A mi vállalatunk áll a Safetac®, a forradalmi, puha szilikon alapú technológia mögött, amelyet számos sebápoló kötszerünkben – például a Mepitel®-ben és a Mepilex®-ben – alkalmazunk, és amelyek enyhébb fájdalmat eredményeznek a betegek számára    .

A mai napig innovatívak vagyunk – úgy a cégen belül, mint a másokkal való partnerségeken és akvizíciókon keresztül. Most pedig vezető szerepet töltünk be a felfekvések megelőzésében profilaktikus kötszerekkel, valamint a betegek elfordítására és pozíciójuk megváltoztatására szolgáló berendezések segítségével.

Tudta?

  • Minden percben körülbelül 400 pár Biogel® kesztyűt gyártunk
  • Több mint 16 000 különböző, személyre szabott Mölnlycke egységcsomag létezik
  • Mölnlycke műtéti egységcsomag üzemeink naponta több mint 800 000 összetevőt dolgoznak fel
  • Minden harmadik másodpercben, valahol a világban Mölnlycke lepedőt használnak egy műtéthez

'References'

Lépjen kapcsolatba velünk
Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot