Skip to Main Content
A következőt keresem

További termékinformációk

Mikor kell használni a Mepilex Border Sacrum kötszert?

Kezelés

Használja a Mepilex Border Sacrum terméket közepes és nagy mértékben váladékozó keresztcsont-tájéki sebek, mint például nyomási fekélyek és pilonidális ciszták műtéti kimetszése esetén. Mivel a kötszer a seb kitisztulását elősegítő nedves környezetet tart fenn, kezdetben előfordulhat a seb méretének növekedése. Ez normális jelenség, és számítani kell rá.

A felfekvések megelőzése

Egy nemrégiben az Egyesült Államokban véletlenszerűen végzett ellenőrzött vizsgálat kimutatta a Mepilex Border Sacrum termék statisztikailag szignifikáns hatását a kórházban szerzett nyomási fekélyek eseteinek – 88%-kal történő – csökkentése terén . A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél , például a helyhez kötött betegek esetében, azoknál, akik rossz bőr perfurzióval rendelkeznek és bőrük károsodott, a műtőkben, az intenzív ellátás során, illetve a hosszadalmas műtéti beavatkozások előtt és közben. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn .

Megjegyzés: a kötszerek profilaktikus terápia részeként történő alkalmazása nem zárja ki eleve egy átfogó felfekvés-megelőzési protokoll kidolgozásának és követésének szükségességét.

Mölnlycke kapcsolódó termékek

Ápolók megfordítják a beteget
Ismereteink megosztása

Egészségügyi szakemberekkel együtt dolgozunk azon, hogy javítsuk az eredményeket és megelőzzük a szükségtelen szenvedést. Ismerje meg a felfekvésekre vonatkozó legjobb gyakorlatokat és szakismereteket.

Tudjon meg többet a nyomási fekélyek megelőzéséről!

Szakmai ismeretek

Tudjon meg többet

'References'

Válassza ki a piacot

Válassza ki a piacot

Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.