Skip to Main Content
I'm looking for

Mölnlycke laparoszkópiás műtéti műszerek

Válasszon a kiváló minőségű műtéti műszerek széles választékából, amelyek egyenként csomagolva vagy a laparoszkópiás műtéti egységcsomag részeként is rendelkezésre állnak.

Ön és csapata a hatékonyságra és a betegek gyógyulására törekszenek. Mi segíthetünk a kifejezetten a laparoszkópos beavatkozásokra szabott megoldásainkkal. Mindenre számíthat, amire a csapatának szüksége lehet az egyes eljárásokhoz; valamennyi kiváló minőségű termék, amely kényelmes és költséghatékony műtéti egységcsomagokba van csomagolva, amelyekkel időt és költséget takaríthat meg.

A Mölnlycke kiváló minőségű laparoszkópos műszereket és trokárokat kínál. Nézze meg a filmet, hogy lássa ajánlatunkat.

Nézze meg a videót, hogy lássa a Mölnlycke műszerek laparoszkópos kolecisztektómában történő használatát.

A Mölnlycke ollók minden kritérium tekintetében legyőzték a versenytársak termékeit

A sebészi vizsgálat azt mutatja, hogy a Mölnlycke műszereket részesítették előnyben

Huszonegy laparoszkópos sebész Németországból, Svédországból és az Egyesült Királyságból nemrégiben részt vett a Mölnlycke®új laparoszkópos műszereinek véletlenszerű vizsgálatán, ahol három piacvezető versenytárs műszereivel hasonlították össze azokat . Minden sebésznek bekötötték a szemét annak biztosítására, hogy értékelésük objektív legyen, és a kezükben lévő „érzés” vezesse azt.

Az eredmény? Egyértelműen az új Mölnlycke műszereket részesítették előnyben.

Szakmai ismeretek

'References'

Share this page on social media

Lépjen kapcsolatba velünk
Select your market

Select your market

Mölnlycke Close

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.