Skip to Main Content
A következőt keresem
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Kiemelt területeink
hidden1hidden2

Mi a Mölnlycke-nél teljes mértékben támogatjuk az ENSZ éghajlatváltozásról szóló Párizsi Megállapodásának célkitűzéseit, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy legkésőbb 2050-re elérjük a nettó zéró kibocsátást, és függetlenítsük az anyagfelhasználást a növekedésünktől.

Egészségügyi vállalkozásként mindig is elsődleges fontosságú volt a szoros és kölcsönösen előnyös kapcsolatok fenntartása valamennyi érdekelt féllel. Gondoskodunk ügyfeleinkről, betegeinkről és munkatársainkról mint egyénekről, illetve beszállítóink alkalmazottairól – továbbá általánosságban a társadalmi fejlődésről is.

Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy megfeleljen a szabályszerű és etikus üzletvitel iránti elkötelezettségünknek. Célunk, hogy folyamatosan javítsuk a megfelelőségi keretrendszert, amelyet a szervezet egészére kiterjedő tisztességen alapuló szemléletmód erősít.

hidden1hidden2
2022. évi integrált éves jelentésünk
2022. évi integrált éves jelentésünk
ÁTLÁTHATÓSÁG

Fenntarthatósági jelentéskészítő központ

Átláthatóak vagyunk a környezetre, az emberekre és a társadalomra gyakorolt hatásaink tekintetében. Éves jelentéseinkben minden évben beszámolunk az elért eredményekről és a teljesítményről. A Mölnlycke 2022. évi integrált éves jelentése a globális jelentéstételi kezdeményezés (GRI) szabványainak megfelelően készült, kiegészítve az éghajlattal kapcsolatos pénzügyi tájékoztatással foglalkozó munkacsopor (TCFD) keretrendszerével.

Olvassa el a Mölnlycke 2022. évi integrált éves jelentését

Lépjen kapcsolatba velünk
Mölnlycke Bezárás

Egészségügyi szakember megerősítése

Az Ön által meglátogatni kívánt oldal információi kizárólag egészségügyi szakemberek számára készültek. Az alábbi jelölőmezőre kattintva Ön megerősíti, hogy egészségügyi szakember.