Vállalatunk

Üzenet vállalatunk vezérigazgatójától

A Mölnlycke Health Care-nél minden munkavállalónak szívügye a feladata.

Szenvedéllyel küzdünk azért, hogy jobbá tegyük pácienseink, vásárlóink és a közösség életét. Ezért is törekszünk az innovatív megoldásokra a sebkezelésben, és ezért fejlesztünk hatékony, magas minőségű és biztonságos műtéti megoldásokat.

Tudjuk, hogy minden általunk kifejlesztett termék hatással van az emberek életére. Ezért is hallgatunk az egészségügyi szakemberek és páciensek véleményére, hisz így jobban megérthetjük a szükségleteiket. Világszerte szoros együttműködésre törekszünk továbbá az iparág más szereplőivel és a kormányzati szervekkel, hogy ezáltal is pozitívan formálhassuk az egészségügyi politikát és továbbra is az életszínvonal javítása maradhasson mindannak a középpontjában, amit csinálunk. De a legfontosabb, hogy igyekszünk tanulni a visszajelzésekből és gyorsan, fókuszáltan cselekedni.   

Vásárlóink visszajelzései vezettek a ProcedurePak® műtéti egységtálcák kifejlesztéséhez, melyek minden vásárlónk számára egyénre szabottak. Egyszerűen és kényelmesen használható Negatív Nyomású Sebterápiánk otthon és klinikai környezetben ma már egyaránt alkalmazható. Vállalatunk jelentős invesztíciókat fordít továbbá a fertőzések és a nyomási fekélyek megelőzésére is.

Minden évben közel 90 országban vagyunk jelen és gyakorlunk befolyást az egészségügy alakulására. A jövőben is arra fogunk törekedni, hogy a vásárlóink igényeit szem előtt tartva, különbséget teremtsünk a piacon folyamatos innovációkkal és magas minőségű termékeinkkel. Szerencsések vagyunk, hogy privát tulajdonosi hátterünkből kifolyólag, lehetőségünk van hosszabb távon gondolkodni. Ennek köszönhetően egy fenntartható, szociálisan is érzékeny vállalatot működtethetünk és arra fókuszálhatunk, hogy jobbá tegyük a közösség, a vásárlóink és a pácienseink életét. 

Richard Twomey, Vezérigazgató

Üzenet vállalatunk vezérigazgatójától

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne lépni helyi irodánkkal vagy nemzetközi központunkkal, kérjük használja cégjegyzékünket!

Termékreklamáció esetrén, vagy nem kívánatos eseményt szeretne bejelenteni, kérjük használja elektronikus reklamációs űrlapunkat!

 


 

Mölnlycke Health Care Kft.
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134

Tel: +36 1 477 30 80 
Fax: +36 1 210 7600

 


 

Kapcsolat