Operation Smile

Operation Smile alapítvány

Már 2004 óta büszkék vagyunk arra, hogy támogathattuk az Operation Smile alapítványt, mely biztonságos és ingyenes szájpad és ajak helyreállító műtétekkel segíti a rászoruló gyermekeket, a világ minden táján.

Hogyan segít az Operation Smile?

Talán Ön még nem is találkozott olyan gyermekkel, aki farkastorok rendellenességben szenved. A fejlett országokban ugyanis az elváltozást már közvetlenül a születést követően korrigálják egy egyszerű műtéttel, ami után nem marad más hátra, mindössze egy aprócska heg.

A világ bizonyos részein azonban teljesen más a helyzet. A nyúlszáj és farkastorok komoly akadályt jelenthet mind gyakorlati, mind pszchológiai szempontból. Légzési és étkezési nehézségeket okoz, korlátozza a beszédet, és számtalan szociális probléma forrása is lehet, beleértve a kiközösítést is. A felmerülő problémák olyan súlyosak is lehetnek, hogy extrém esetekben a szülők végleg lemondanak gyermekükről.   

60 országon átívelő jelenlétével az Operation Smile küldetése, hogy ezen változtasson. Amellett, hogy felhívja a figyelmet a nyúlszáj és a farkastorok problémájára, az Operation Smile keretében több, mint 200 000 ingyenes műtétet hajtottak végre gyermekeken és fiatal felnőtteken - mindegyiküknek egy új élet kezdetét kínálva.

Operation Smile önkéntes program

Közösségi támogatói programunk részeként munkatársaink csatlakozhatnak az Operation Smile missziójához. 2004 óta a Mölnlycke több, mint 30 önkéntese segített újra mosolyt csalni az arcokra, Bolíviától egészen Indiáig.

 

Elérhetőségeink

Mölnlycke Health Care Kft. 
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134
Tel: +36 1 477 30 80
Fax: +36 1 210 7600

Kapcsolat