Slinky
Slinky
A poliamid és cellulóz Slinky egy kiváló minőségű, könnyen felhelyezhető kötésrögzítő bandázs, amelyet összehúzódás és nyomás nélkül lehet használni. A Slinky egy 1. típusú rögzítő kötszer.

Biztosan tartja a kötéseket a test bármely részén

Figyelemre méltó nyújtási és alakíthatósági tulajdonságokkal bír

Elég könnyű ahhoz, hogy cipővel vagy normál ruházattal viseljék

Ismételt használat céljára mosható és autoklávozható

A különleges, nem rojtosodó szélek hosszabb élettartamot tesznek lehetővé

A hagyományosan alakítható pamut bandázsokhoz viszonyítva jobb választás

A Slinky nylonból és viszkózból készült, és háromféle szélességben áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a különböző célokra való felhasználást.

A Slinky bandázsok figyelemreméltó nyújtási és alakíthatósági tulajdonságokkal rendelkeznek, ezek sokkal jobbak, mint a hagyományos rögzítő kötszereké. Ennek eredményeként használhatók kötszerek rögzítésére, még olyan bonyolult testrészeken is, mint a kéz. Továbbá, ezen bandázsok elég könnyűek, hogy cipővel vagy a szokásos ruházattal együtt viseljék őket, amely elősegíti a betegek mobilitását a gyógyulás során. A különleges rojtosodásálló szélek biztosítják e minőségi rögzítő kötszerek hosszú hasznos élettartamát.
Megosztás

Mefix®
Mefix®

A Mefix® a legkülönbözőbb helyzetekben használható, ahol rögzítésre van szükség, beleértve a kötszerek, törlők, katéterek és csövek rögzítését.