ProcedurePak® egységcsomagok

Felére csökken a műtéti beavatkozások előkészítési ideje1

A ProcedurePak® műtéti egységcsomagokat úgy állították össze, hogy tartalmazzák egy adott beavatkozáshoz szükséges összes, egyszer használatos komponenst. A ProcedurePak® tálcák nagy számú külön csomagolt egyszer használatos terméket váltanak fel, s így időt és költséget takarítanak meg a beavatkozások során. A műtétek felkészülési ideje több, mint felével csökkenthető a műtő hagyományos előkészítéséhez viszonyítva.1

A több mint 7.000 komponens, melyeket vezető gyártóktól szerzünk be, megkönnyíti az egységcsomagok testreszabását az Ön igényeinek megfelelően.

Minden komponens és csomagolás megfelel a legszigorúbb szabványoknak, ami garantálja a betegek és a személyzet biztonságát.

A betegek számára rövidebb átfutási időt, a személyzet részére pedig kevesebb túlórát jelenthet.

Bizonyított idő, munka- és költséghatékonyság

A hulladék jelentős csökkentése

A pazarlás mértéke csökken, mivel az összekészítési hibák kockázata kiküszöbölhető2

Akár 59%-os időmegtakarítás érhető el a ProcedurePak® műtéti egységcsomagokkal1

Több idő a betegre

A  ProcedurePak® egységcsomagok használata növeli az intézet hatékonyságát (AZ Sint-Jan Bruges-Osten, Belgium)

06:00
(mm:ss)

"A műtétek számának 18%-os növekedését érték el a ProcedurePak® csomagok és az optimalizációs folyamatok alkalmazásával. A műtőben töltött túlórák csökkentek és a betegek biztonsága javult," mondja Michael Greiling professzor,
German Institute for Workflow Management in the Healthcare Service (IWiG).

Az öt európai kórházban végzett tanulmányból származó előzetes eredmények azt mutatják, hogy a ProcedurePak® testreszabott műtéti egységcsomagok jelentős hatékonyságjavulást eredményeznek.2

Az egyik megfigyelt kórházban, 11 tálcát használtak összesen 2.785 beavatkozáshoz abban az évben. Az idő- és költségmegtakarításból és a folyamatoptimalizálásból felszabaduló erőforrások 500-zal több beavatkozást tettek lehetővé, mint előző évben, s ez 18%-os növekedést jelent.

Egy másik kórházban a sebészeti beavatkozások száma 37,5%-kal nőtt, napi 40-ről 55-re.

A vizsgálatot a német Institute for Workflow Management in the Health Care Service (IWiG, az Egészségügyi Szolgáltatások Munkafolyamatainak kezelését vizsgáló Intézet) végezte Michael Greiling professzor irányításával 2009-ben.

Megerősített és fejlesztett biztonsági előírások

A ProcedurePak® testreszabott egységcsomagok segítenek csökkenteni a fertőzés kockázatát.1 Mivel kevesebb csomagot kell kinyitni, az aszeptikus hibák kockázata csökken. Mivel a beteg rövidebb időt tölt a műtőben, a fertőzés veszélynek is rövidebb ideig van kitéve. Az Európában eladott egyedi műtéti egységcsomagok közül minden ötödik a ProcedurePak termékek közül került ki4 és a ProcedurePak tálcákat évente több, mint 3 millió műtét során használják.5 Minden ProcedurePak termék eleget tesz a vonatkozó minőségi és szabályozási szabványoknak.

A legkorszerűbb csomagösszeállítás, amely eleget tesz az összes vonatkozó szabványnak és fejlett informatikai ellenőrzési rendszernek, biztosítva, hogy a végterméket az Ön előírásainak megfelelően szállítják.

 • A tartalom egy pillantással ellenőrizhető az egyértelmű címkézésnek köszönhetően.
 • Lehúzható címkék az egyszerű adminisztráció érdekében.
 • Teljes nyomonkövethetőség a termék visszahívása vagy bejelentés esetén.

Átfogó megközelítéseink, amelyek garantálják az Ön és betegei biztonságát a komponensek értékelésétől a folyamat közbeni vizsgálatokig, csomagolásig, címkézésig és a végtermék sterilizálásáig terjednek. A fokozott biztonság bizalmat teremt, elősegítve, hogy a személyzet a legmagasabb színvonalon végezze munkáját. Tudjon meg többet a részletekről.

Képzés és támogatás

Szakértői csapatunk segítséget nyújt a kezdeti és végrehajtási folyamatok során, háttéri és helyszíni támogatással együtt, s természetesen a tanácsadást is beleértve, amennyiben szükséges.

Segíthetnek Önöknek olyan új lehetőségeket keresni, melyek kiaknázásával időt és költséget lehet megtakarítani , tovább növelve így a hatékonyságot.

  • A szakértői tanácsadásban és segítségnyújtásban részt vesznek képzett műtős szakasszisztenseink, akik több, mint 70.000 órányi helyszíni támogatást nyújtanak évente az európai kórházaknak.
  • Az egységcsomaggal kapcsolatos konzultáció segít Önnek megtalálni a lehető legjobb megoldást, hogy a tálca a lehető leghatékonyabb módon megfeleljen az Ön igényeinek.

 

Megbízható partner

A Mölnlycke több mint 35 éve élen jár abban, hogy a többször használatos izolációkat és kabátokat egyszer használatos termékek váltsák fel. Cégünk megtartotta piacvezető pozícióját az ügyfeleink igényeinek megfelelő termékfejlesztés, a kiváló minőségű termékeknek, valamint a képzett és tájékozott munkatársainknak köszönhetően.

Hosszú távú kötelezettséget vállaltunk arra nézve, hogy a tevékenységeinknek a lehető legcsekélyebb hatása legyen a környezetre, anélkül, hogy ez csökkentené termékeink és szolgáltatásaink megbízhatóságát.

Tudjon meg többet a műtőben elért hatékonyság környezetvédelmi előnyeiről

 1. Greiling, M. A multinational case study to evaluate and quantify time-saving by using custom procedure trays for operating room efficiency. Data presented at European Association of Hospital Managers September 2010 (poster).
 2. Customer reference program, 2009
 3. A vizsgálatot a német Institute for Workflow Management in the Health Care Service (IWiG, az Egészségügyi Szolgáltatások Munkafolyamatainak kezelését vizsgáló Intézet) végezte Michael Greiling, 2009.
 4. Piaci adatok, 2010
 5. Eladási adatok, 2011
Megosztás

Tudjon meg többet

Műtői hatékonyság

Napjaink gazdasági kihívásai (kisebb költségvetés és finanszírozás) arra...