Vállalatunk

Lapozzon bele a 360 Magazin 2014/15-ös számába!

A Mölnlycke Health Care elkötelezetten törekszik arra, hogy partnerei és páciensei érdekeit szolgálja. Szívügyünk, hogy mindennapi munkánk során megfeleljünk az ő elvárásaiknak. 360 Magazinunk idei számában ezzel kapcsolatosan osztunk meg néhány érdekes példát olvasóinkkal.

Ismerje meg Helen Taylort, egy elhivatott sportolónőt, aki felfedezte a negatív sebkezelési nyomásterápia - Avance® Solo - előnyeit. Terápiás megoldásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Helen ismét hódolhasson a sport iránti szenvedélyének.

Ezzel egy időben megosztjuk a Mepitel® Film kötszer alkalmazása során elért áttörés történetét is a sugárkezelésben részesült betegeknél.

A "Legmagasabb szinteken" című cikkünkben bemutatjuk, mennyire elkötelezetten törekszünk arra, hogy a Mikkeliben található finn gyárunkban, megfeleljünk a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak.

Arra bíztatjuk Önt is, hogy ossza meg másokkal is magazinunk tartalmátt, hiszen azok a betegeknek, partnereinknek és munkavállalóinknak íródtak!

360 Magazin 2014/15

Idén 360 Magazinunkat digitális formában jelentetjük meg, hogy minél több emberhez, minél egyszerűbben juthasson el!

Ha szeretné letölteni az iPadjére a magazint, kattintson az alábbi linkre, és telepítse ingyen magazinunkat mobileszközén!

Más mobileszközökön a magazin tartalmát az alábbi linken érheti el: kattintson!

 

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne lépni helyi irodánkkal vagy nemzetközi központunkkal, kérjük használja cégjegyzékünket!

Termékreklamáció esetrén, vagy nem kívánatos eseményt szeretne bejelenteni, kérjük használja elektronikus reklamációs űrlapunkat!

 


 

Mölnlycke Health Care Kft.
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134

Tel: +36 1 477 30 80 
Fax: +36 1 210 7600

 


 

Kapcsolat