Mölnlycke Health Care innováció

Partner szervezeteink

Páciensek millióinak segítünk a gyógyulásban, hogy minden évben jobb életminőségben élhessenek – biztonságosabbá tesszük továbbá az egészségügyi ellátást, és hatékonyabbá, illetve költséghatékonyabbá az egészségügyi szakemberek ezreinek számára világszerte.

Tehetséges Innováció & Technológia csapatunk számos korszakalkotó egészségügyi megoldást fejlesztett már ki, mint például a Safetac® technológia, a Biogel® műtéti kesztyűk vagy a egyedi igényekre szabott ProcedurePak® műtéti egységtálcák.

De nem minden egészségügyi innováció származhat belső forrásokból. Éppen ezért dolgozunk válogatott partner szervezetekkel és szerződünk olyan gyártókkal, akikkel közösen javíthatjuk a betegellátást, megelőzhetjük a sebek állapotának romlását és biztonságosabbá, hatékonyabbá és költséghatékonyabbá tehetjük az egészségügyi ellátást.

Amit keresünk

Olyan partner szervezeteket keresünk, akiknek a javaslataik:

  • Illeszkednek a vállalatunk számára fontos egy vagy akár több fókusz területhez
  • Képesek teljesíteni a vásárlóink egy még kielégítetlen igényét vagy jelentős fejlesztési módot kínálnak egy már lépező egészségügyi megoldásra
  • Megoldásaik már létező technológiákon alapulnak, melyek rövid idő alatt piacra kerülhetnek

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne lépni helyi irodánkkal vagy nemzetközi központunkkal, kérjük használja cégjegyzékünket!

Termékreklamáció esetrén, vagy nem kívánatos eseményt szeretne bejelenteni, kérjük használja elektronikus reklamációs űrlapunkat!

 


 

Mölnlycke Health Care Kft.
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134

Tel: +36 1 477 30 80 
Fax: +36 1 210 7600

 


 

Kapcsolat