Rólunk

Mölnlycke Health Care innováció

A Mölnlycke Health Care innovációi DNA rendszeren keresztül jönnek létre.

Elhivatottak vagyunk az iránt, hogy jobb, bizonyított klinikai ellátást nyújtsunk a pácienseknek azáltal, hogy optimalizáljuk a sebkezelést, biztonságos, hatékony műtéti termékeket kínálunk és segítünk megelőzni azt, hogy a seb állapota rosszabbodjon.

Törekszünk a folyamatos innovációra, hogy emberek és páciensek milliói gyógyulhassanak meg gyorsabban és évről évre jobb minőségű életet élhessenek. Olthatatlan a vágyunk a fejlődésre, a megoldások megtalálására a problémákra, és hogy minél nagyobb értéket teremtsünk a vásárlóinknak. Ez a motiváció eredményezte az olyan innovációinkat, mint a Safetac® technológia vagy a ProcedurePak® műtéti egységcsomagok.

A Mölnlycke Health Care-nél az innovációkat nem egyedül dolgozzuk ki, hanem szorosan együtt dolgozunk a vásárlóinkkal, a páciensekkel és más partner szervezetekkel, hogy biztosan megértsük, hogyan alkothatunk valami újat, teremthetünk különbséget minden egészségügyi szektorban – az akut ellátástól egészen az otthonápolásig

Kapcsolat

Ha kapcsolatba szeretne lépni helyi irodánkkal vagy nemzetközi központunkkal, kérjük használja cégjegyzékünket!

Termékreklamáció esetrén, vagy nem kívánatos eseményt szeretne bejelenteni, kérjük használja elektronikus reklamációs űrlapunkat!

 


 

Mölnlycke Health Care Kft.
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134

Tel: +36 1 477 30 80 
Fax: +36 1 210 7600

 


 

Kapcsolat