A műtő hatékonyságának biztosítása képzéssel és támogatással

70.000 órányi tréning és támogatás a műtő hatékonyságának javítására.

A képzés és az ügyfélszolgálat teljes körű szolgáltatást nyújtó megoldásunk sarokköve, mely biztosítja a műtő hatékony kihasználását. Műtéti specialisták alkotta csapatunk napi helyszíni tanácsadást, betanítást és támogatást biztosít a kórházak számára egész Európában – ez évente több mint 70.000 órának felel meg. Szorosan, napi rendszerességgel együttműködünk ügyfeleinkkel és szakembergárdánk folyamatos támogatást nyújt Önnnek, amely irodai háttértámogatást, helyszíni segítségnyújtást és tanácsadást foglal magában.

Hogyan javítjuk a hatékonyságot – szakembereink támogatják Önt.

A Mölnlycke Health Care régóta tevékenykedik az orvostechnikai eszközök iparágában és nagy tapasztalattal rendelkezik a műtők területén. Termékspecialistáink gyakran sebészeti háttérrel és jelentős műtői gyakorlattal rendelkeznek. Tevékenységeink közé tartozik a legjobb gyakorlatok benchmarkingja és a műtét hatékonysággal kapcsolatos kutatások.

Klinikai szakértelem.

Jelentős tapasztalatokkal segítjük ügyfeleinket az orvostechnikai eszközök kiválasztásában, például a személyre szabott műtéti egységcsomagok komponenseinek meghatározásában. Megfelelő szakértelemmel rendelkezünk, hogy mind klinikai, mind a termékkel kapcsolatos oktatást biztosítsunk a műtéti személyzet számára, például műtéti fórumok és üzemlátogatások révén.

Számos kórházban nem áll rendelkezésre megfelelő idő és erőforrás a műtéti személyzet szakmai képzésére. A Mölnlycke Health Care szakértői az alább felsorolt támogatást nyújthatják:

 • Legjobb klinikai gyakorlatok a biztonságos és hatékony műtétek érdekében.
 • Támogatás a termékek kiválasztásához és összeállításához.
 • A termékekkel és a klinikai gyakorlattal kapcsolatos oktatás és képzés.
 • Képzés a műtéti egységcsomagok biztonságos és hatékony használatáról.
 • Surgical Forum™ (sebészeti fórum).
 • Termékminták.
 • Oktatási célú üzemlátogatások.

Szakértői csapat

Különböző területeken jártas szakemberek állnak az Ön rendelkezésére. Gyorsan reagálunk a változásokra és mindig arra törekszünk, hogy előre lássuk és proaktívan oldjuk meg a problémákat. Nemcsak a műtői folyamatok támogatásában tudunk segíteni, hanem a logisztikai megoldások terén is.

A Mölnlycke Health Care céggel való együttműködés során tapasztalt szakembereink egész csapata támogatja Önt, akik széles körű ismeretekkel rendelkeznek, hogy mindig segítséget nyújtsanak az Ön igényeinek megfelelően.

Munkacsoportunk az alábbiakból áll:

 • Account manager
 • Termékspecialista
 • Ügyfélszolgálat
 • Logisztikai támogatás

A műtő hatékonyságával kapcsolatos szakértelem

Szakértelmünk segít Önnek a műtő hatékonyságának javításában. Ez úgy történik, hogy felülvizsgáljuk a jelenlegi eljárásokat, a használt anyagokat és a kapcsolódó folyamatokat, felderítjük a hatékonyságnövelés lehetőségeit, támogatjuk Önt az új megoldások végrehajtásában, valamint nyomon követjük az eredményeket és további fejlesztéseket javasolunk.

Ezek a szolgáltatások kapcsolódnak a műtő hatékonyságát érintő szakértelmünkhöz:

Megosztás

Optimalizált műtői hatékonyság

A műtő optimalizált hatékonysága lehetővé teszi az Ön kórháza számára,...

Személyre szabott egységcsomagok

A személyre szabott műtéti egységcsomagok időmegtakarítást eredményeznek....

Lean ellátás és logisztika

A ProcedurePak® egységcsomagok nemcsak termékek, hanem egyben személyre...

Kevesebb hulladék

A műtő optimalizált hatékonysága és a zöld politikák bevezetése kapcsolatban állnak egymással, mivel...