ProcedurePak® egységcsomag kalkulátor

Számítsa ki ProcedurePak® hatékonysági kalkulátorunk segítségével, potenciálisan mennyi időt takaríthat meg, illetve mennyivel csökkentheti a csomagolási hulladékot

Kérjük, használja számítógépét a kalkulátor összes funkciójának eléréséhez!

A hatékonysági kalkulátorról lentebb bővebben is olvashat, valamint lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudhassa miként takaríthat meg időt és csökkentheti a hulladék mennyiségét kórházában!

A ProcedurePak® hatékonysági kalkulátor megmutatja Önnek, potenciálisan éves szinten mennyi időt takaríthat meg, illetve mennyivel csökkentheti a csomagolási hulladékot, ha  ProcedurePak® egységcsomagra vált, vagy növeli már létező egységcsomagjában a komponensek számát.

ProcedurePak egységcsomagra 

Megtakarításai kiszámolásához töltse ki az alábbi információkat:

  1. Beavatkozások száma/év
  2. Beavatkozás hossza (perc)
  3. Beavatkozások közötti előkészületekhez szükséges idő ProcedurePak®  nélkül (perc)
  4. A beavatkozáshoz szükséges különálló komponensek száma

A hatékonysági kalkulátor által végzett számítások ill. becslések az IWIG (Institut für Workflow-Management im Gesundheitswesen) által 2009-ben 5 európai kórházban elvégzett tanulmány eredményein1, valamint a liverpooli Broadgreen kórházban végzett kutatáson alapulnak2.

Lépjen kapcsolatba velük vagy illetékes területi képviselőjével, hogy megtudhassa miként takaríthat meg időt és csökkentheti a hulladék mennyiségét kórházában!

Referenciák:

  1. Greiling M. A multinational case study to evaluate and quantify time-saving by using custom procedure trays for operating room efficiency. Poster presented at 23rd Congress of European Association of Hospital Managers, Zürich, Switzerland, September 2010.
  2. “Assessing the carbon and waste benefits of moving to Procedure Packs at Royal Liverpool and Broadgreen University Hospitals NHS Trust”, 2011
Kalkulátor

Tudjon meg többet a ProcedurePak® személyre szabott egységcsomagokról

ProcedurePak® – a megfelelő megoldás minden műtéti beavatkozáshoz
A személyre szabott műtéti egységcsomagok időmegtakarítást eredményeznek. Ugyanakkor az egész kórházban tovább növelhető a hatékonyság. A ProcedurePak® egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó megoldás, amely egyesíti a valóban személyre szabott, kiváló minőségű, biztonságot növelő termékeket, a szállítási és logisztikai lehetőségeket, valamint a folyamatos képzést és támogatást. Bővebben...

ProcedurePak® használatával csökkenthető a káros anyag kibocsájtás és a csomagolási hulladék mennyisége is
ProcedurePak® egységcsomagok használatával jelentős csökkenthetik a kórházak káros anyag kibocsájtásukat. Ezt mutatták ki a Royal Liverpool és Broadgreen egyetemi kórházakban Nagy-Britanniában.