Személyre szabott műtéti egységcsomagok – több mint 7.000 komponens közül választhat.

ProcedurePak® – a megfelelő megoldás minden beavatkozáshoz

A személyre szabott műtéti egységcsomagok időmegtakarítást eredményeznek. Ugyanakkor az egész kórházban tovább növelhető a hatékonyság. A ProcedurePak® egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó megoldás, amely egyesíti a valóban személyre szabott, kiváló minőségű, biztonságot növelő termékeket, a szállítási és logisztikai lehetőségeket, valamint a folyamatos képzést és támogatást. A ProcedurePak® használatával az Ön kórházában minden beavatkozáshoz rendelkezésre állnak a megfelelő termékek.

A  ProcedurePak® egységcsomagok segítenek továbbá csökkenteni a csomagolási hulladékot is. Potenciális idő illetve hulladék megtakarításai kiszámításához használja ProcedurePak® hatékonysági kalkulátorunkat!

Gyorsan alkalmazkodik bármilyen típusú műtéthez

A több mint 7.000 komponenssel és több mint 7.000 egyedi összeállítással a Mölnlycke Health Care ProcedurePak® egységcsomag az Ön kórháza sajátos és változó követelményeihez alakítható. A komponensek folyamatos frissítése lehetővé teszi az Ön kórháza számára, hogy könnyedén lépést tartson az új technikákkal és fejlesztésekkel. Bebizonyosodott, hogy összesen több mint 40%-nyi idő takarítható meg a ProcedurePak® megoldással.

NoImage

(mm:ss)

Néhány tény a ProcedurePak® termékkel kapcsolatban:

 • Több mint 7.000 komponensből lehet választani, így az egységcsomagok könnyen igazíthatók az Ön pontos igényeihez.
 • Eddig több mint 7.000 egyedi összeállítást hoztunk létre és több mint 3 millió ProcedurePak® egységcsomagot értékesítünk évente.1
 • Partnerkapcsolatok az egyszer használatos orvostechnikai eszközök vezető szállítóival, mely hozzáférést biztosít az Ön számára a megbízható komponensekhez és jó ár-érték arányt kínálnak.
 • A komponens kínálat folyamatos frissítése megkönnyíti, hogy lépést tartson az új technológiákkal, változásokkal és így az igények fejlődésének megfelelő változtatásokat hajtson végre.
 • Szakértői tanácsadás és segítségnyújtás, beleértve a képzett műtői szakemberekből álló csapatunkat, amely évente több mint 70.000 órányi helyszíni támogatást biztosít a különböző kórházaknak Európában.
 • Az egységcsomag összeállításával kapcsolatos konzultáció, amely segít Önnek megtalálni az igényeinek legjobban megfelelő megoldást az OPtimal egységcsomag konfigurációs eszközzel.
 • Segítség nyújtás az alkalmazás során: képzés a termékek megfelelő használatára vonatkozóan, valamint nyomonkövetés, amelyek biztosítják a maximális hatékonyság növekedést.
 • Az elérhető időmegtakarítás és hatékonyság növekedés felmérése, valamint javaslatok a folyamatok további javítására a felszabaduló erőforrások hatékonyabb kihasználása érdekében.

NoImage

(mm:ss)

Eljárásspecifikus műtéti kesztyűk, kabátok és lepedők

Az új ProcedurePak® egységcsomagokban szintén elérhetők:

NoImage

(mm:ss)

Optimális biztonság mind a betegek, mind a személyzet számára

A Mölnlycke Health Care odafigyel az Ön és betegei biztonságára, a komponensek minősítésétől a folyamat közbeni ellenőrzésekig, a csomagolásig, címkézésig és sterilizálásig. A nagyobb biztonság bizalmat teremt, elősegítve, hogy a személyzet a legmagasabb színvonalon végezze munkáját. Emellett a ProcedurePak® potenciálisan csökkenti a fertőzés kockázatát is. Mivel kevesebb csomagot kell kibontani, kisebb az aszepszissel kapcsolatos hibák kockázata.2 Mivel a beteg rövidebb időt tölt a műtőben, rövidebb ideig van a fertőzés veszélyének kitéve. Ez minimálisra csökkenti az elhúzódó utókezelés költségeit és kockázatait, munkaerőt és anyagi forrásokat takarít meg, valamint hozzájárul a kedvezőbb kimenetelhez is. A növekvő hatékonyság tovagyűrűző hatást hoz létre az Ön intézményében – ami lehetővé teszi az Ön kórháza számára, hogy több betegnek jobb ellátást biztosítson.

Magasabb szintű biztonság:

 • Szigorú minőségbiztosítási és ellenőrzési folyamatok a maximális biztonság érdekében
 • Csúcstechnológiájú csomagösszeállítás, amely megfelel az összes vonatkozó szabványnak
 • Fejlett informatikai ellenőrző rendszerek, amelyek biztosítják, hogy a végterméket az Ön előírásai szerint szállítják
 • Egyértelmű címkézés – eltávolítható címkék az egyszerű adminisztráció érdekében, a csomag tartalma egy pillantással ellenőrizhető
 • Teljes nyomon követhetőség a termék visszahívása vagy bejelentés esetén

Referencia

 1. Értékesítési adatok, 2010
 2. Vásárlói referencia program, 2011
Megosztás

Optimalizált műtői hatékonyság

A műtő optimalizált hatékonysága lehetővé teszi az Ön kórháza számára,...

Tréning a hatékonyságért

A képzés és az ügyfélszolgálat teljes körű szolgáltatást nyújtó megoldásunk sarokköve, mely biztosítja...

Lean ellátás és logisztika

A ProcedurePak® egységcsomagok nemcsak termékek, hanem egyben személyre...

Kevesebb hulladék

A műtő optimalizált hatékonysága és a zöld politikák bevezetése kapcsolatban állnak egymással, mivel...