Lean ellátás és logisztika

Hogyan segít Önnek az erőforrások megtakarításában?

A ProcedurePak® egységcsomagok nemcsak termékek, hanem egyben személyre szabott logisztikai megoldások is. Mindig arra törekszünk, hogy a megfelelő termékek a megfelelő időben álljanak az Ön rendelkezésére. Az a tudat, hogy ránk hagyatkozhat nem csupán időt és erőforrást takarít meg az Ön számára, hanem a stresszt is csökkenti.

Az idő és erőforrások megtakarításának kulcsfontosságú eleme a műtő készletgazdálkodásának átláthatósága. Magától értetődik, hogy a műtő zökkenőmentes működéséhez minden eszköznek rendelkezésre kell állnia, ahol és amikor szükség van rá.

Ahol szükséges. Amikor szükséges.

Évente több mint 380.000 szállítást végzünk több mint 10.000 különböző helyszínre Európa-szerte. A lean ellátási és logisztikai megoldásaink támogatják a kórházakat abban, hogy a műtői személyzetük az alapvető képzettségükkel kapcsolatos kérdésekre koncentrálhasson az adminisztratív munka és a logisztika helyett. Ez azt jelenti, hogy Ön kevesebb időt tölt az anyagok kezelésével és több időt a betegekkel.

Bízza ránk az anyagforgalmat – személyre szabott megoldásokat kínálunk a termékek megrendelésétől és szállításától az áruk átvételéig, a készletgazdálkodásig és a számlázásig. Ezen felül a képzési és támogatási szolgáltatásaink megkönnyítik a folyamat elejétől a végéig tartó utat. Kérje segítségünket, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő legjobb megoldást.

 

Támaszkodjon Ránk

Zökkenőmentes egészségügyi szervezet menedzseléséhez elengedhetetlen a műtőkhöz kapcsolódó raktárkészlet hatékony kezelése és egy folyamatos, megbízható ellátás biztosítása.

Támaszkodjon a Mölnlycke Health Care logisztikai megoldásaira és élvezze a megtakarításait.

Megosztás

Optimalizált műtői hatékonyság

A műtő optimalizált hatékonysága lehetővé teszi az Ön kórháza számára,...

Személyre szabott egységcsomagok

A személyre szabott műtéti egységcsomagok időmegtakarítást eredményeznek....

Tréning a hatékonyságért

A képzés és az ügyfélszolgálat teljes körű szolgáltatást nyújtó megoldásunk sarokköve, mely biztosítja...

Kevesebb hulladék

A műtő optimalizált hatékonysága és a zöld politikák bevezetése kapcsolatban állnak egymással, mivel...