<p>A BARRIER<sup>®</sup> műtéti maszkok megfelelnek az EU szabványoknak</p>

A BARRIER® műtéti maszkok megfelelnek az EU szabványoknak

Tudjon meg többet az EN 14683:2005 szabványról!

Az európai szabvány szerint a műtéti maszkok két fő rendeltetése, hogy megvédje a betegeket a személyzet orrából és szájából származó fertőző ágensektől, illetve bizonyos szituációkban a viselőjét a potenciálisan szennyezett folyadékok fröccsenésétől.

Minden BARRIER® műtéti maszk megfelel az EN 14683:2005 szabvány különböző osztályozási követelményének. A maszkokat két típusba sorolják a bakteriális szűrési hatékonyság és a nyomáskülönbség alapján. Mindegyik típus további alosztályokra osztják a maszkok fröccsenésállósága szerint.

Azokra az előírásokra és ajánlásokra vonatkozó további információ, hogy mikor melyik típusú maszkot kell használni, az EN 14683:2005 szabvány mellékletében (Információk a felhasználók számára) található meg.

Megosztás

Lyukadásjelző rendszer

A semleges kesztyű alatt viselt színes jelzőkesztyűnek köszönhetően lehetőség van a fertőzések kockázatának csökkentésére mind a klinikusok,...

Hogyan előzzük meg a fertőzéseket?

Minden adott pillanatban több mint 1,4 millió beteg szenved az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzésektől (HCAI). Ezek a fertőzések súlyos...