<p>Műtéti kesztyűk - Biogel Eclipse Indicator® lyukadásjelző rendszer</p>

Műtéti kesztyűk - Biogel Eclipse Indicator® lyukadásjelző rendszer

Biztonságos kesztyűviselet minden helyzetben, az összes beteg és klinikus számára

A semleges kesztyű alatt viselt színes jelzőkesztyűnek köszönhetően lehetőség van a fertőzések kockázatának csökkentésére mind a klinikusok, mind a betegek esetén. Dupla kesztyűviseleti megoldásunk, a Biogel® lyukadásjelző rendszer a  Biogel Eclipse®termékcsaládon belül található, amely különösen kényelmes és puha.

Kapható mind latex, mind szintetikus változatban

Jól láthatóan figyelmezteti Önt a folyadék jelenlétében bekövetkező kilyukadásra

A Biogel® duplakesztyűs lyukadásjelző rendszer 97%-os pontossági aránnyal jelzi a lyukakat1

A világosabb, gyorsabb és nagyobb lyukadásjelző rendszer azt jelenti, hogy akár a lyukak 100%-át is észlelni lehet.

A fentebbieket alátámasztó bizonyítékok

 

Felfedi a kockázatot

A Biogel Eclipse® Indicator® terméket használó sebészek a kesztyű lyukadásának 97%-át észrevették a folyadék jelenlétében, amely lehetővé tette a megfelelő döntéseket a keresztfertőződésekkel kapcsolatban.1

Csökkenti a vérszennyeződéseket

Egy tanulmány megállapította, hogy a kezek vérszennyeződése a szimpla kesztyűknél tapasztalt 13%-ról 2%-ra csökkent, ha a sebészek dupla kesztyűt viseltek.2

NoImage

(mm:ss)

Dupla kesztyűviselés mindennemű műtét esetén

A lyukadásjelző rendszer a Biogel Eclipse® termékcsaládban áll rendelkezésre, amely különös kényelmet és puhaságot biztosít.

A Biogel® termékeknél a biztonság áll az első helyen

Minden Biogel® kesztyűt légfelfúvással tesztelnek, és szemrevételezéssel is megvizsgálnak a minőség és a felhasználói bizalom érdekében. A lyukaktól való AQL mentesség az iparágban vezető 0,65 értéket ért el 3.  Az összes kesztyű púdermentes, hogy kiküszöbölje a keményítőporral kapcsolatos komplikációkat, és csökkentse az allergiás reakciókat.

Az egyértelmű jelzés csökkenti a kockázatot

Nem minden kesztyű egyforma – a Biogel® duplakesztyűs lyukadásjelző rendszer a legegyértelműbb jelzést adja, figyelmeztet a kilyukadásra.1 Ez lehetővé teszi a megfelelő döntést a keresztfertőzéssel kapcsolatban.

További javallatok a lyukadásjelző rendszerrel felszerelt Biogel® sebészeti kesztyűk használatára

 

A sebészek által szívesen választott eszköz

10 sebészből 9 részesíti előnyben a Biogel® műtéti kesztyűket.4

A Biogel® lyukadásjelző rendszerekről bizonyítást nyert, hogy jelentősen jobb területi jelzést biztosítanak, amely nagyon fontos a lyukak azonnali kimutatásához.

Minden egyes kesztyűt vizsgálatnak vetnek alá

A minőség és a megbízható használat szempontjából minden egyes kesztyű lyukmentességét tesztelik levegő befúvásával, valamint szabad szemmel is megvizsgálják.

Pénzt takarít meg

Az összes Biogel® műtéti kesztyű 100%-osan púdermentes, amely csökkenti a költséges posztoperatív komplikációk kockázatát.

Könnyű felvétel

A belső felületen lévő egyedi Biogel® bevonat megkönnyíti a kesztyűk felvételét akár nedves kézre is.

Kevesebb kudarc

A versenytársak által kínált kesztyűtípusok legalább 3,5-ször nagyobb valószínűséggel vallanak kudarcot.3

Referencia

  1. REPR0355, Spectrophotometer Measurement of the Colour Indicator Type Surgical Gloves Performed by University of Leeds, Department of Colour Science.
  2. Mischke C, Verbeek JH, Saarto A, Lavoie MC, PahwaM, Ijaz S. Gloves, extra gloves or special types of gloves for preventing percutaneous exposure injuries in healthcare personnel. Cochrane Database of Systematic Reviews 2014, Issue 3. Art. No.: CD009573. DOI: 10.1002/14651858.CD009573.pub2.
  3. 0.65 AQL for freedom from holes ASTM D3577, Test Method D5151.
  4. MKT004. Why Choose Biogel®. 2009. Data on file.
Megosztás

Hogyan előzzük meg a fertőzéseket?

Minden adott pillanatban több mint 1,4 millió beteg szenved az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzésektől (HCAI). Ezek a fertőzések súlyos...

BARRIER® műtéti maszkok

Az európai szabvány szerint a műtéti maszkok két fő rendeltetése, hogy megvédje a betegeket a személyzet orrából és szájából származó fertőző...