Setopress
Setopress
A Setopress 3c típusú erős kompressziós bandázst olyan vénás lábszárfekélyek és a hozzájuk kapcsolódó betegségek esetén használják, amelyek a láb fokozatos kompresszióját igénylik.

Elősegíti még a hosszan tartó vénás lábszárfekélyek gyógyulását is

Elég könnyű ahhoz, hogy cipővel együtt lehessen viselni, s így elősegíti a mobilitást

A higiénia és a gazdaságosság érdekében mosható, ám hatása nem csökken

3,5 m hosszú (nyújtatlan) – elég hosszú még a leghosszabb végtagokhoz is.

A Setopress korszerű, könnyű szövetből van kialakítva, s kétféle szélességben áll rendelkezésre. A megfelelő alkalmazás érdekében, egy egyszerű vizuális útmutató található a bandázs mindkét oldalán. A vizuális útmutató színes téglalapokból áll, amelyek négyzetté alakulnak a megfelelő nyújtás elérésekor.

A bandázs egyik oldalán barna téglalapok láthatók, amelyek négyzetekké válnak a megfelelő nyújtás elérésekor, hogy több, mint 40 Hgmm nyomást biztosítsanak a bokán az optimális gyógyulási ráta biztosításához. Helyesen alkalmazva a Setopress nagy kompressziójú bandázs olyan szintű kompressziót biztosít, amely bizonyítottan gyógyítja még a régóta fennálló lábszárfekélyeket is 12 héten belül (1).

A másik oldalon zöld téglalapok vannak, amelyek mérsékelt kompressziót tesznek lehetővé (30 Hgmm a bokán). Ha a beteg nincs hozzászokva a kompressziós kezeléshez, vagy nehéznek találja az együttműködést, először mérsékelt kompresszió alkalmazandó.

A vizuális alkalmazási útmutató megkönnyíti a Setopress következetes és helyes alkalmazását. Minden bandázshoz tartozik 2 biztosítótű, továbbá a mellékelt betegtájékoztató egyértelmű utasításokat tartalmaz.

Biztosítja a megfelelő szintű kompressziót a vénás lábszárfekélyek hatékony gyógyulása érdekében (1,2).

A nagyfokú kompresszió eléréséhez használja a barna téglalapokat négyzetekké nyújtva. Mérsékelt kompresszió eléréséhez használja a zöld téglalapokat négyzetekké nyújtva.
Megosztás