EVP

Munkavállalói érték elemzés

Emplyer Value Propositions

A Munkáltató Érték Elemzés (EVP) a human erőforrás menedzsment stratégiánk alapja. Megmutatja, hogyan vonzzuk be, milyen feltételekkel alkalmazzuk, illetve hogyan tesszük elkötelezetté cégünk iránt azokat az embereket, akiknek a segítségére szükségünk van az üzlet előmozdításához.

A Mölnlycke Health Care büszke kiváló termékeire és szolgáltatásaira, melyek előnyeit a páciensek és az egészségügyi szakemberek egyaránt élvezhetik világszerte. Ez a mi küldetésünk!

De valójában, ennél még sokkal többek vagyunk! Multikulturális munkavállalói bázisunk, nemzetközi jelenlétünk, az ugyancsak nemzetközi menedzsment és a magán tulajdon teszi oly sikeres és szilárd alapokon álló vállalattá a Mölnlycké-t. Büszkék vagyunk erős, svéd gyökereinkre és újító szellemű hozzáállásunkra, amely folyamatosan a segítségünkre volt abban, hogy a piacnál gyorsabban növekedjünk.

Az emberek őszintén számítanak nálunk! A Mölnlycke Health Care olyan, mint egy nagy nemzetközi „család”, melynek minden tagját arra ösztönöznek, hogy egyénileg és szakmailag is folyamatosan fejlessze magát. Rugalmas munkakörnyezetben, mindenkit megillet az a kellő bizalom, ami ahhoz kell, hogy meghozhassuk a legjobb döntéseket, melyek által megváltoztathatjuk a páciensek életét.

Az egészségügyben minden cselekedet, döntés, hatással van az emberek életére. Éppen ezért olyan munkatársakra van szükségünk, akik mernek kicsit másképp gondolkodni, merik megkérdőjelezni a régi módszereket, és akik igazán törődnek azzal, hogy a döntéseik milyen következménnyel járhatnak. Olyan emberekre van tehát szükségünk, akik felismerik a mindennapi feladataik és az azok a betegekre, vásárlókra és az egész társadalomra gyakorolt következményei közötti összefüggéseket.

ilyen üzleti eredmények mellett alapvető szükség van a társadalmi szerepvállalásra is. Ezért is törekszünk arra, hogy egy olyan vállalati kultúrában növekedjünk, amely bizalomra, változatosságra és az innovációra épül. Aktívan promótáljuk és jutalmazzuk éppen ezért az elkötelezettséget, a tanulást és az integritást. Csapatjátékosok vagyunk, akik a célok elérése mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy példával járjunk elől mások előtt is, így beteljesíthessük jövőképünket és a legmegbízhatóbb egészségügyi márkává váljunk a világon.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a Mölnlycke Health Care. Azért vagyunk itt, hogy valódi hatást gyakoroljunk.

Elérhetőségeink

Mölnlycke Health Care Kft. 
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134
Tel: +36 1 477 30 80
Fax: +36 1 210 7600

Kapcsolat