Karrier

Amit kínálunk

„Olyan munkatársakat keresünk, akik nem hisznek a hétköznapiságban!”

Büszke vagyok arra, hogy egy lehetek a Mölnlycke Health Care 7500 munkatársa közül!

Nem pusztán azért, mert világszerte a páciensek és a szakemberek számára a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat fejlesztjük ki és gyártjuk, hanem azért is, mert ez a vállalat erről a 7500 emberről is szól. 7500 különböző emberről, akik 87 különböző országban dolgoznak, 20 különböző nyelven beszélnek egymással, és minden egyes nap arra törekszenek, hogy a legjobb tudásuk szerint támogassák a vásárlókat és a betegeket. Mindannyiunkat ez a szenvedély és elhivatottság vezérel!

Világviszonylatban az egyik leggyorsabban fejlődő egészségügyi vállalatként, lehetőséget biztosíthatunk a munkatársainknak arra, hogy egy izgalmas szakmai fejlődési utat járjanak be nálunk, olyan karriert építsenek, amely pozíciókon, országhatárokon és különböző termék és szolgáltatás típusokon ível keresztül. Egy karriert, amely során olyan tapasztalatokra tehetnek szert a Mölnlycke Health Care-nél, amely napról-napra, évről-évre a személyes fejlődésüket is szolgálja.

Ezért is szeretnénk bevezetni egy új, átfogó képzési modellt – 70/20/10, melynek célja, hogy a mindennapos munkafolyamatokba is beágyazza a tanulást, melynek köszönhetően a vállalat minden munkatársa a tréning, coaching,a visszajelzés és a hagyományos értelemben vett tanulás megfelelő kombinációjában részesülhessen, és ezáltal maximálisan kihasználja a benne rejlő lehetőségeket.  De ami még ennél is fontosabb, hogy a képzés által olyan munkatársakkal dolgozhassunk, akik elhivatottan küzdenek azért, hogy javítsák a páciensek és az egészségügyi szakemberek életét.

Elérhetőségeink

Mölnlycke Health Care Kft. 
Budapest
Dévai u. 26-28.
1134
Tel: +36 1 477 30 80
Fax: +36 1 210 7600

Kapcsolat