Az általunk kínált megoldás

Az OPtimal™ tálcakonfigurációs eszközzel a Mölnlycke Health Care segítséget nyújthat a személyre szabott ProcedurePak műtéti egységcsomagok kialakításában, melyek maximális időmegtakarítást és a hatékonyság-növekedést tesznek lehetővé és megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Az OPtimal™ átfogó, eljárásspecifikus komponenslistákból áll, amelyek magukban foglalják az összes lényeges, egyszer használatos orvosi eszközt minden egyes beavatkozástípushoz. Ezek több mint 4400 jelenlegi egységcsomag konfiguráció elemzésén alapulnak, melyek az Európa-szerte érvényes legjobb gyakorlatokat képviselik, ugyanakkor figyelembe veszik a sajátos helyi igényeket is.


Az OPtimal™ komponenslisták a legkiválóbb komponensek széles választékát kínálják, a lehető legjobb minőséget és árat, valamint megbízható ellátást és szolgáltatási szintet biztosítanak. Amennyiben speciális igényei vannak, mindig választhat a több mint 5000 komponenst tartalmazó kínálatunkból, amelyet folyamatosan frissítünk, hogy megfeleljen az egyre fejlődő műtéti igényeknek.

Az OPtimal™ tálcakonfigurációs eszközzel összeállított egységcsomagok használatának előnyei: