Sebkezelés

Befolyással a költséghatékony sebkezelésre

Szerző: Mölnlycke Health Care, április 14 2014Bejegyzések Sebkezelés

A Mölnlycke Health Care az idei Madridban megrendezésre kerülő EWMA konferenciára a ’Vezető szerep az innovációban és klinikai bizonyításban’ mottót választotta magának. E téma köré épült Befolyással a költséghatékony sebkezelésre című szponzorált szimpóziumunk is. A szimpóziumon szakértő előadóink azokat a folyamatot értékelték, amelyek elvezetnek egy beszerzési döntéshez a sebkezelésben, miközben rávilágítottak arra, hogy a döntési folyamatban legalább olyan kulcsfontosságú szerepe van az élet ill. az ellátás minőségét befolyásoló faktoroknak, mint a költségeknek. 

A szimpózium elnöke, Martin Jordan arra is felhívta a figyelmet, hogy a folyamatos megszorításokat továbbra is szem előtt tartva, szükség lenne egy szemléletmód váltásra, elmozdulásra az egy egységre jutó kiadásoktól egy holisztikusabb, az ápolás teljes költségét felmérő megközelítés felé. Mr. Paulo Alves olyan esettanulmányokat prezentált, amelyek bemutatták, hogy a különböző ápolási programok mennyire különböző eredményekhez vezethetnek. Professor Nick Santamaria olyan bizonyítékokat vonultatott fel, amelyek igazolták, hogy a nyomási fekélyek megelőzése sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint azok utólagos kezelése, Dr. J.L. Lázaro pedig olyan különböző módszereket vizsgált meg, amelyek segítségével csökkenthetőek a kiadások, miközben az életminőséghez kapcsolódó kérdések is szem előtt tarthatóak. 

A Mölnlycke Health Care szimpóziuma olyan információkkal és megközelítésekkel szolgált tehát, amelyek időszerűek és relevánsak bármelyik sebkezeléssel foglalkozó részlegen, különösen akkor, ha egy időben kell megbirkózni a konstans megszorítások okozta nyomással és az ellátás minőségének javításának szükségességével.   

Megosztás

több találat ebben a kategóriában

EWMA 2014

A Mölnlycke Health Care mindig is törekedett arra, hogy vezető szerepet töltsön be a sebkezelésben. A European Wound Management Association 2014....

EWMA 2015

Az Európai Sebkezelő Társaság (EWMA) évente megrendezésre kerülő szakmai kongresszusa kiváló alkalmat teremt a Mölnlycke Health Care számára,...