Sebkezelés

EWMA 2015  - London

Szerző: Mölnlycke Health Care, június 30 2015Bejegyzések Sebkezelés

Az Európai Sebkezelő Társaság (EWMA) évente megrendezésre kerülő szakmai kongresszusa kiváló alkalmat teremt a Mölnlycke Health Care számára, hogy olyan szakemberekkel találkozzon és cseréljen eszmét, akik a sebkezelésre specializálódtak. Idén sem volt ez másképp!

Az EWMA kongresszus minden évben egy kiemelt szakmai esemény, melyen idén több mint 4000 egészségügyi szakember vett részt. A Mölnlycke ebben az évben részvételével két új innovatív kötszer termékének bemutatására helyezte a hangsúlyt: a Safetac® technológiával készülő Mepilex® XT kiváló nedvszívó, valamint a Hydrolock®  technológiát felvonultató Exufiber®gélrostos kötszerre.

Emellett előtérbe került a nyomási fekély prevenció új kutatási eredményeink által, csakúgy mint az erősen váladékozó sebek kezelése. Ezek voltak szimpóziumunk alapvető témái is

A Mölnlycke standon

A három napos rendezvény alatt mindkét termék hatékonyságát élőben is bemutattuk a standunkon a szakértőink által vezetett nyilvános teszteken keresztül, valamint rávilágítottuk ezen termékek szakmai jelentőségére és azokra a problémákra, melyek megoldására szolgálnak, mint például az erősen váladékozó sebek kezelésére.    

A kongresszus látogatói standunkon wellness tevékenységekben is részt vehettek. Egy spinning kerékpáron tekerhettek a DEBRA jótékonysági kezdeményezés érdekében, melynek célja, az epidermolysis bullosa (EB) betegségben szenvedő gyermekek segítése. Minden letekert kilométer után a Mölnlycke 5 eurót adományozott az alapítvány részére. A vállalkozó szellemű résztvevők összesen 450 km-t tekertek le, amely megegyezik a London és Párizs között lévő távolsággal, és ezáltal 2250 euró gyűlt össze a jótékonysági célra.  

Standunkon egy népszerű organikus juice bár és egy relaxációs helység is a résztvevők feltöltődését szolgálta, abszolút és átvitt értelemben is, hiszen lehetőséget biztosítottunk mobil készülékeik feltöltésére is.

 

 

Szakmai szimpóziumok

A kongresszus alkalmával két szimpózium megtartását is vállaltuk. A nyomási fekély prevenció ösvényén: Fókuszban a sarok című előadásunkra több mint 250 szakember volt kíváncsi olyannyira, hogy a szimpóziumot követően közülük számos idézett adatokat a Professzor Nick Santamaria által megtartott előadásból standunkon. Dr. Joyce Black ugyancsak a nyomási fekély prevenciós stratégiáinak gyakorlati alkalmazásáról adott elő, ami szinten sokak érdeklődését felkeltette.

Másik szimpóziumunkon, amely a Nézzünk más szemmel a váladékozó sebekre címet viselte, 285 résztvevőt üdvözölhettünk. Az erősen váladékozó sebek nagy kihívást jelenthetnek a sebkezelésben, így szakmai előadásunk elsősorban a kezelési taktikákra fókuszált. Az egyik ilyen kezelési megoldás a Mepilex® XT kötszerünk, melyet a standunkon is bemutattunk.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan ellátogattak a standunkra és, hogy ilyen sok szakemberrel találkozhattunk. Reméljük, hogy szimpóziumaink gondolatébresztőként szolgáltak minden résztvevő számára.

Bízunk abban, hogy 2016-ban is találkozhatunk Önökkel az EWMA-n!

 

Megosztás

több találat ebben a kategóriában

EWMA 2014

A Mölnlycke Health Care mindig is törekedett arra, hogy vezető szerepet töltsön be a sebkezelésben. A European Wound Management Association 2014....

Befolyással a költséghatékony sebkezelésre

A Mölnlycke Health Care az idei Madridban megrendezésre kerülő EWMA konferenciára a ’Vezető szerep az innovációban és klinikai bizonyításban’...