Sebkezelés

EWMA 2014 - Innováció és evidenciák 

Szerző: Mölnlycke Health Care, május 20 2014Bejegyzések Sebkezelés

A Mölnlycke Health Care mindig is törekedett arra, hogy vezető szerepet töltsön be a sebkezelésben. A European Wound Management Association 2014. évi kongresszusára tervezett tevékenységeinket is úgy állítottuk össze, hogy folytassuk ezt a tradíciót. Idei standunk a Mölnlycke Health Care innovatív kötszerportfóliójának büszke történetét hivatott bemutatni, mely kötszerek segítenek minimalizálni a beteg fájdalmát és a sebfertőzést. A stand kihangsúlyozza továbbá a fő klinikai bizonyítékok publikálásában elért legfontosabb mérföldköveket is.

A Mepitel® 1990-es bemutatása óta egészen a Mepilex® Transfer Ag 2013-as bevezetéséig a Mölnlycke Health Care vezető szerepet töltött be az olyan termékek sikeres kifejlesztésében, amelyeket a szakemberek keresnek, és amire a pácienseknek szüksége van – termékek, melyek hatékonyságát klinikai bizonyítékok támasztják alá.

Azok a látogatók, akik az EWMA 2014 kongresszuson felkeresik a Mölnlycke Health Care standját, jobban megérthetik, miként szabadíthatja meg az egyedi, szabadalmaztatott Safetac® technológiával történő kötözés a betegeket a felesleges szenvedéstől1 a sebgyógyuláshoz vezető úton, és hogy a jelenleg ismert megelőzési protokollok mellett a Mepilex® Border kiegészítő használatával, miként csökkenthető a nyomási fekély előfordulása.2 Megtudhatják továbbá azt is, hogyan előzhetőek meg a Mepitel® Film segítségével a sugárterápia okozta bőrreakciók3, és hogy a Mepilex® Ag miként csökkentheti az égési sérülések kezelésének költségeit4. A Mölnlycke Health Care-nél büszkék vagyunk arra, hogy klinikai bizonyítékokkal is alátámaszthatjuk termékeink hatékonyságát.

A kongresszus során minden nap napi egyszer termékbemutatót is szervezünk a Mölnlycke Health Care új WoundEL® elektrostimulációs rendszere megismertetésére, mely eszköz a szakemberek munkáját hivatott segíteni a nehezen gyógyuló krónikus sebek kezelésében, miközben szignifikánsan csökkenti a sebbel járó fájdalmakat is5.  

A kongresszus hivatalos szponzoraként a Mölnlycke Health Care szimpóziumot is szervez „Befolyással a költséghatékony sebkezelésre” címmel. A szeminárium fő célja, hogy kiértékelje a jelenlegi beszerzési döntéseket a sebkezeléseknél, valamint a krónikus sebek megelőzésénél és kezelésénél Európa szerte.

A Mölnlycke Health Care szeretettel várja Önt is az EWMA 2014 kongresszuson Madridban május 14-e és 16-a között!

 

Referenciák:
1) White, R. A multinational survey of the assessment of pain when removing dressings.  Wounds UK, 2008;4(1):14-22.
2) Santamaria., N et al A randomised controlled trial of the effectiveness of soft silicone multi-layered foam dressings in the prevention of sacral and heel pressure ulcers in trauma and critically ill patients: the border trial . Int Wound J 2013; doi: 10.1111/iwj.12101.
3) Herst, P.M., et al. Prophylactic use of Mepitel Film prevents radiation-induced
moist desquamation in an intra-patient randomised controlled clinical trial of 78 breast cancer patients. Radiother Oncol 2014, Jan 29 {Epub ahead of print}
4) Silverstein, P., et al. An open parallel, randomized, comparative, multicenter study to evaluate the cost-effectiveness, performance, tolerance, and safety of a silver-containing soft silicone foam. J Burn Care Res 2011;32(6):627-626.
5) Leloup, P., et al. The analgesic effect of electrostimulation (WoundEL) in the treatment of leg ulcers. International Wound Journal 2014;doi:10/1111/iwj.12211

Megosztás

több találat ebben a kategóriában

Befolyással a költséghatékony sebkezelésre

A Mölnlycke Health Care az idei Madridban megrendezésre kerülő EWMA konferenciára a ’Vezető szerep az innovációban és klinikai bizonyításban’...

EWMA 2015

Az Európai Sebkezelő Társaság (EWMA) évente megrendezésre kerülő szakmai kongresszusa kiváló alkalmat teremt a Mölnlycke Health Care számára,...