Mölnlycke Health Care

Lapozzon bele a 360 Magazin 2014/15-ös számába!

Szerző: Mölnlycke Health Care, november 27 2014Bejegyzések Mölnlycke Health Care

A Mölnlycke Health Care elkötelezetten törekszik arra, hogy partnerei és páciensei érdekeit szolgálja. Szívügyünk, hogy mindennapi munkánk során megfeleljünk az ő elvárásaiknak. 360 Magazinunk idei számában ezzel kapcsolatosan osztunk meg néhány érdekes példát olvasóinkkal.

Ismerje meg Helen Taylort, egy elhivatott sportolónőt, aki felfedezte a negatív sebkezelési nyomásterápia - Avance® Solo - előnyeit. Terápiás megoldásunk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Helen ismét hódolhasson a sport iránti szenvedélyének.

Ezzel egy időben megosztjuk a Mepitel® Film kötszer alkalmazása során elért áttörés történetét is a sugárkezelésben részesült betegeknél.

A "Legmagasabb szinteken" című cikkünkben bemutatjuk azt, mennyire elkötelezetten törekszünk arra, hogy a Mikkeliben található finn gyárunkban, megfeleljünk a legmagasabb biztonsági és minőségi előírásoknak.

Arra bíztatjuk Önt is, hogy ossza meg másokkal is magazinunk cikkjeit, hiszen azok a betegeknek, partnereinknek és munkavállalóinknak íródtak!

Idén 36 Magazinunkat digitális formában jelentetjük meg, hogy minél több emberhez, minél egyszerűbben eljuthasson az!

Ha szeretné letölteni iPadjére, kattintson az alábbi linkre és telepítse inygen magazinunkat mobileszközésn!

Más mobileszközökön a magazin tartalmát az alábbi linken érheti el: kattintson!

Megosztás